Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

13/10/2017 : 01:45:06
Merhaba,

Kendimden kisaca bahsetmek istiyorum. Halihazirda New York`ta ikamet eden Profesyonel is hayatiyla mesgul olan biriyim. Istanbul Universitesi Ingilizce Iktisat Egitimimi tamamladiktan sonra New York Universitesi`nde Financial Accounting egitimi aldim. Is gelistirme, finansal raporlama, yatirim analizi, bilanco gelir tablosu ve nakit akis hazirlama ve analizi konularinda 10 yillik profesyonel is tecrubem var. Ticaret alaninda daha once bir tecrubem bulunmuyor. Yani herhangibir mal alip satmisligim soz konusu degil.

Buraya bu konuyu acma sebebim su:

Turkiye`den Amerika New York`ta is yapmak isteyen girisimciler var ise sirketlerinde maasli calisacak bir eleman olarak;

*Burada kendileri adina kurulacak bir sirkette sirket kuruluslarini saglamak,
*Sirketin yonetim ve idaresinde birebir benim ile iletisimde olmalarini saglamak.
*Faaliyet gosterilecek is kolunun gelistirilmesi icin arastirmalar yaparak kendilerine belirli araliklarda raporlar sunmak
*Sirketin finansal ve mali performasi hakkinda yonetime bilgi sunmak ve finansal raporlar olusturmak.

konularinda girisimcilere hizmet vermek istiyorum.



Not: Lutfen .......... konusunda urunlerimiz var Amerika`ya satis yapmak istiyoruz bize yardimci olur musun gibi donusler yapmayin. Yukarida acik ve net bir sekilde yardimci olabilecegim konulari yazdim. Is ortakligi yapmak veya urunlerinizi satmak degil amacim. Amacim sirketinizin calisani olarak Amerika`daki irtibatinizi saglamak, sirketin yonetimi ve buyumesi konusunda surdurulebilir olmasini saglamaktir.

iyi gunler.

Saygilarimla

ERGUN OZ