*Vakumlanamaz cunku ıcındekı marul soner ve goruntusu bozulur urunun .icgerg marul hasastır soner fazla koyarsan tepkı gelır .etsiz çiğ köfte olsada hava almadıgından ıcı kararma yapar cıg kofte yagını lavasa verır . Urunun içine nar eksısı ve limon koyamassın .
Yapman gereken cıft tafafına sızdırmaz poşet gecırıp orta kısmına güzel bir etıket yaptırman .Etiketin ustunede gunluk olarak tuketınız yazmak
Ben 3 senedır ızmırde bu ısı yapıyorum . toplu olarak okullar. yurtlar ve okul yakını kantınlere marketlere verebılırsın ben o sekılde yaıyorum.kalan malzemelerı gunluk olarak ıade alıyorum zaten bı sureden sonra kımın ne kadar satacagını cozup ona gore malzeme verıyorsun. gunluk mın 500 maksimun 1200 adet cıgkofte satıyorum sezonda .
300 gr yaparsanda zarar edersın 80-100 gr çiğköftesi tutar 120 gr lavaşları tabı kullandıgın lavasta kare lavasa 80 yada 100 gr ıcınede 50 gr marul koydunmu 250 gr olur buda sana malıyeti çiğköfte 0,50 krş ,lavaş kare ise 0,20 krş çift lavaş tandır ise 0,30 krş , marul ,cberg marul cin borsası gibi düşer cıkar ortalama 0,30 krş ambalajma ve etiket masrafı 0,20 toplam 1,20 tl . satıs fiyatın 1.50 -175 arasında degısmelı
detaylı bılgı ıstersen yardımcı olurum 05399740343
berkman82_@hotmail.com