Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

01/03/2007 : 10:21:12
Değerli Arkadaşlar
Ben Yüksek sermaye ile atölye kurmuş harıl harıl çalıştığı halde para kazanamamış biri olarak kendime alternatif ararken az bir yatrımla profesyönel satış noktalarına (eczane,parfumeri,güzellik merkezi,spor merkezi,vitamin market vb müteşebbislere satış yetkisi vererek oralarda ürün satılmasını sattırılmasını sağlayan bir işle tanıştım.
Şimdi bu iş te ürünler alıcının gittiği satış noktalarında sattrılıyor ve satılan ürünler için eğer o noktayı siz kaydetmişseniz size de kademeye göre primleriniz ve bonuslarınız geliyor.Eğer sizinde çevrenizde tüketicinin gittiği sağlık,antiaging,wellnes,güzellik,sporcu ürünlerinin satıldığı ve bu süper ürünlerin satılabileceği satış noktalarınız varsa yada satış noktası olabilen tıbbi mümessil,eczacı,pazarlama yöneticisi,müteşebbis vb tanıdıklarınız varsa ayrıca iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız beni arayabilirsiniz bu imkanı sizlerle paylaşmak ve genişletmek isterim .
İşbirliği dileklerimle



Kendi işinizin sahibi olmak istermisiniz.

Son 6 yorum (en yenisi önce)

04/03/2007 : 13:09:25
Merhaba.

Evet Haklısınız ben bu işte karlı durumdayım.ama bu iş için KARLI durumda olan diğer grup liderleriyle çalıştığım için çok daha karlı durumdayım.Siz de karlı duruma gelmek istiyorsanız biraz çalışmanız ve profesyönel satış noktalarını sisteme kendi grubunuzda bağlamanız yeter.Bu siztemde herkes kendine çalışır.Bağladığınız her satış gtrubu ve bu satış noktalarını bağlayacak grup liderleriniz olursa sizde iyi kazanabilirsiniz.Kimse kimseye otorduğu yerden primler,ödemeler yapmaz.Çalışmayı göze alıyorsanız sizi de bekleriz.Ayrıca sizinle gereçekten tanışmak isterim.Bana direkt de yazabilirsiniz.
biomarketx@hotmail.com
Selamlar
03/03/2007 : 16:05:00
Sizin firmanızı tanıyorum.Bu işten en karlı siz çıkacaksınız.Ben çok araştırdım bu işi.
03/03/2007 : 11:12:46
Merhabalar.

İçinde bulunduğunuz ortam nedir.bilemiyorum ancak ben kendi çözümümü anlattım.? ve nedenlerini.
Lütfen sizde belirttiğiniz bir yargı olacaksa nedenlerini belirterek yazı gönderirmisiniz.Bu iş mahalle kavgasına dönsün istemem .Açıklarsanız sizi anlamaya çalışacağımızı beirtebilirim.Benim firmamı taımıyorsunuz büyük ihtimalle de bizimle çalışmadınız.Bu peşin yargı nedendir ki???

sevgiler
03/03/2007 : 11:05:27
Fasa fiso
02/03/2007 : 10:20:52
Değerli fearofthesun

Bu iş imkanı network sistem ancak francais vermek,bayilik vermek gibi.Ürünlerin satış yeri Profesyönel satış noktaları.İhtiyacı olanlar nereye gider : İLAÇ isteyen eczaneye,hasta olan doktora,güzelleşmek isteyen güzellik merkezine,parfumeriye,spor yapmak isteyen spor merkezine vb.İşte bizde tüketicinin gittiği bu satış noktalarına francais,distribütörlük vererek ürünlerin satılmasını yada sattırılmasını sağlıyoruz.Bireysel bir satış sistemi değildir.
Geniş bilgi isterseniz beni aramanızdan mutlu olurum.
Sevgiler
02/03/2007 : 08:32:18
sanırım amway,herbalife ya da aloe vera tarzı bişey bu iş.