Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

13/08/2019 : 17:50:51
Herkese hayırlı işler dilerim
ek iş olarak internetten ve bulunduğum ilçenin çarşısında bütün şehirlerin meşhur ürünlerini satmak istiorum listeyi hazırladım bir kaç şehir satıcılarıyla görüşme yaptım instagram dan açacagım sayfaya bi isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirim aynı zaman da sizlerlede beraber iş yapabiliriz örneğin afyondan ev ekmeği,leblebi,erişte,pekmez,sucuk,kaymak,lokum ihtiyacınız olursa iletişime geçebilirsiniz sizin elinizdeki ürünleride ben düşünebilirim kolay gelsin.

Son 8 yorum (en yenisi önce)

16/10/2019 : 02:10:53
ürünleri üreticiden alıp satışını yapmak yerine bir web pazar yeri kurabilir, üreticileri buraya çekerek satış üzerinden komisyon alır ve işlemleri takip ederseniz daha rahat yapabilirsiniz. Ancak bunun için üreticilere ulaşmanız şart. Bunu da Türkiye'de hangi köyün ilin veya ilçenin hangi ürünü meşhur sağlam bir araştırma yaparak esnaf odalarından, muhtarlardan numaralar alarak yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Daha sonra reklam kampanyaları devreye girecektir. Ancak bu tarz bir işe girişecekseniz cebinizde en kötü ihtimalle 30-40 bin tl olması gerekiyor. Eğer altı varsa hiç bulaşmayın. Bütçeyi yetiştiremeyip batacaksınız.
12/10/2019 : 23:47:22
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - by-dusman
Merhaba, Bende böyle bir proje düşünmüştüm güzel fikir ama biraz sosyal medya desteği ve maddi destek gerektiriyor. Şuan hali hazırda devam eden projem için ileri ki zamanda sizinle iletişime geçebilirim numaranızı yada mail adresinizi paylaşabilirmisiniz. ?
12/10/2019 : 23:45:04
özlem hanım fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim yusufesenkal@hotmail.com
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ozleem35
Selam izmirliyim ama akhisarda zeytinligimiz var zeytinyagimizi satabilirsin
20/08/2019 : 11:54:03
Merhaba, Bende böyle bir proje düşünmüştüm güzel fikir ama biraz sosyal medya desteği ve maddi destek gerektiriyor. Şuan hali hazırda devam eden projem için ileri ki zamanda sizinle iletişime geçebilirim numaranızı yada mail adresinizi paylaşabilirmisiniz. ?
19/08/2019 : 23:25:59
Selam izmirliyim ama akhisarda zeytinligimiz var zeytinyagimizi satabilirsin
19/08/2019 : 15:55:16
artık kolay para kazanmak zaten yok.....
eğer profosyenel anlamda yapılabilinirse çok da başarılı olunabilinir. ama ürünler gerçekten güzel olmalı.
18/08/2019 : 18:33:34
değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
18/08/2019 : 03:18:40
Bu daha önce yemeksepeti tarafından denendi ve iş modeli olarak tutmadı. Satılmaz mı evet satılır. Edirne'de bir bakkalın Edirne peynirini internetten sattığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Bu işe başlarken güven vermek gerekiyor. Bunun içinde marka olmak gerekiyor. Yemeksepeti bile bu işin altından kalkamadıysa bence zor bir sektör seçmişsin. Yine de denemekte fayda var.