Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

20/08/2007 : 16:20:57
Selam arkadaşlar,
Ben serbest çalışan biri olarak vergisiz işlerle ugraşın derim, çünki kazansan da kaybetsen de devlet alıyor ne gerek var.

Geçen hafta anadoluya gittim büyükler kazanıyor, küçük esnaf kan aglıyor. Büyük şehirde kiralar almış başını gidiyor... Tavsiyem şu an paranız varsa cebinizde kalsın, maceraya gerek yok.

Son 3 yorum (en yenisi önce)

22/08/2007 : 09:03:41
slm hoşgeldin ferro
dediğinde haklısın
büyükler kazanıyor küçükler kan ağlıyor çünkü devletimiz malesef büyüklere oyle imkanlar sunuyor ki inanamazsın bende bursada çok büyük olmasada büyük bir tekstil fabrikasında çalışıyorum ve inan burda bile sunulan imkanlar inanılmaz. işçi imkanlarından bahsetmiyorum sakın yanlış anlama devletin sunduğu imkanlardan bahsediyorum.
artı yapılan yolsuzluklara ve haksızlara göz yumulması da ekstrası (vergiler,sigorta pirimleri vs..)o yüzden küçük işletme olacaksan vergi vermiyeceksin büyük oldunmu nasıl olsa almıyorlar:))) dediğinde çok haklısı n
21/08/2007 : 20:55:09
Midyat degil de 'Dimyat' olmayacak miydi bu sozun dogrusu :)
20/08/2007 : 19:11:01
Öncelikle hoşgelmişsin sevgili ferro;
vergisiz işlerden kasıt nedir?seyyar satıcılık vs mi?
Büyük-küçük esnaf işleyişi sadece Anadaoluda değil her yerde aynı kayideyle işliyor.Tavsiyen ve uygulaması konusunda bir çelişiklik var gibime geldi.Yani vergisiz iş yapmak ve iyi kazanmak hususu.
Parası olan birisinin macera olsun diye yatırım yaptığınıda hiç bir zaman düşünmedim.
Atalarımız boşuna dememiş "hazıra dağ dayanmaz"diye.
Eskisi gibi bankalarda artık iyi para vermiyorki para bankada yatsın da büyüsün.Kısacası parası olan parasını yatırımlarıyla değerlendirmeli;aksi halde cepteki paranın ne kendisine nede başkasına bir faydası olmayacaktır.