Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

10/09/2014 : 14:42:40
Merhaba arkadaslar...
Ben Almanya / Berlin´de yasiyorum
ve burda Hali yikama isi kurmak istiyorum.
bizim buralarda ortalama m2 sini 6€ dan yikiyorlar firmalar.
biz 3 ortak bu ise girecegiz ve suan hazir elimizde 150 bin lira var.
Basta hangi makinalarla ve nasil baslamamiz gerekir diye bilgi toplamak istiyorum. olmazsa olmaz makineler nelerdir? Piyasa da tutulan markalar ve fiyatları nedir? Kac m2 lik yere ihtiyacim var? büyük bir ihtimalle kapali yer olacak.
daha hangi detaylara dikkat etmemiz gerekir?
ve yaninda Perde, Yorgan, Yastik da yikarsak tutarmi veya daha neler yikanilabilir?
yardimci olursaniz sevinirim.

Son 6 yorum (en yenisi önce)

26/10/2014 : 00:18:26
Taski ve hako'nun makinalari var hali yikama cila ve sert zemin yikama gibi cok amacli kullanilan.halida yerinde yikama yapabilirsin kuru köpük. Ayni makinanin koltuk yikama aparatida var.Evlerde is yerlerinde hali zemin yikayabirsin.küçük bir sirket kurup 3-5 kisilik ekiple cok rahat calisabilirsiniz.makinalarida kiralayabilirsiniz.Bizimkilerde hep alman mali zaten.Saygilar.
25/10/2014 : 18:06:32
ben izmirde tam otomatik halı yıkama makinası yapan firmayım.www.kymakine.com bu üretim işinden önce halı yıkama işi yapıyordum.kazanç son derece yüksek işleri yetiştiremiyodum.çünkü aynı zamanda meslek lisesinde makine öğretmenliği yaptığım için bu iki işi yürütmek çok zordu.kısacası şunu bilki halı yıkama sektörü bitmeyen sürekli büyüyen ve çok karlı bi iş. tel :0505 264 75 44
03/10/2014 : 08:06:58
Ben halı yıkamacının yanında çalışmıştım. Gerçekten karlı bir iş. Biz m2 sini 3 tl ile 3.5 tl arası yıkıyorduk ve en az 10 m2 lik halı yıkıyorduk yani 30-35 liranın altında halı almıyorduk. Günlük ortalama 100 kişi ariyordu.
Ve rakiplerimizden 2-2,5 liraya yıkayan bile vardı. İnternette reklama önem verin. Oradan arayan çok oluyor.
Radyo gibi yerlere de reklam verirseniz daha iyi olur. Genelde çevresine anlatıyorlar çevresi

m2 si 6€ Çok fazlaa Türkiye' göre tabi güzel yaparsanız çok kazanırsınız bence önemli olan İş ekibi ve leke çözücü olarak iyi ilaç kullanmak.
Oranın şartlarını bilmiyorum ama Türkiye de bu işi o paraya kurabilirsiniz.
Bir araba şart tabi. Ben kendi bildiklerimi söyledim gerisi size kalmış.
Bende mi oraya gelip bu işe başlasam acaba :d
13/09/2014 : 12:41:59
Faruk bey, merhaba
Öncelikle bir fizibilite öalışması yapmanız gerekli bulunduğunuz çevrede kaç m2 lik halılar kullanılıyor.Kullanıcağınız su musluk suyu mu sertlik derecesi nedir. Bazı ülkeler yıkanan halıdan çıkan suyun filtre edilmesini isteyebiliyor.Bununla ilgili bağlı bulunduğunuz belediyeden bilgi alın.Makine parkuruna gelince, bu iş 15000 usd ile 100.000 usd arasında değişebilir.Tamamen size bağlı.Bir fırçalama ve 1 santrifüjle de işe başlayabilirsiniz. Dilerseniz; toz silkme ,otomatik fırçalama yıkama,santrifüj,kurutma odası ve paketleme ekipmanları alıp ful sistem bir yer açabilirsiniz.Bu tamamen sizin kalitenizi gösterecektir.Size bu konuda yardımcı olmak isterim.Bir çok ülkeye makina satışı yaptık.Dilerseniz daha detaylı konuşabiliriz.
12/09/2014 : 16:44:17
yardiminiz icin tesekkürler ama franchise fazla sicak bakmiyorum.
11/09/2014 : 20:52:00
Bir arkadaşım halı yıkama makinası franchise veriyor.. Bu konuda dilerseniz sizi buluşturabilirim.