Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

29/08/2019 : 14:01:38
,

Son 4 yorum (en yenisi önce)

31/08/2019 : 10:13:29
İkare dediğiniz gibi planlı izinli olmalı yorumunuz için teşekkür ederim
31/08/2019 : 01:16:08
hocam önce gezi yapmayı planladığınız yerlerin listesini çıkarın. Sonra bunlar ile görüşün. gruplara özel indirimleri var mı? kaç kişi olursa kaça inerler. siz özel etkinlik yapacaklar mı vs. iyice netleştirin.
hepsini bi paket halinde getirin.
misal: hayvanat bahçesi turu diyelim. hayvanat bahçesinin kapısında servisten indirdim. onlar içeri girdi ben arabada bekledim sonra geldiler. okula geri gittim gibi değil de. ayvanat bahçesi ile anlaşıp filan saatte timsahların beslenmesini sizin grubun saatine ayarlasınlar. çıkışta bi kafede çay vs. ikramı olsun. falan.


Bir de bilirsiniz okulların belirli gün ve haftaları vardır. işte ormancılık haftası, yeşilay haftası falan. hani bu takvimi netten falan bulup buradaki günlere göre turlar da oluşturabilirsiniz.
özetle: fikir güzel. altyapısının yapılması ve iyi bir pazarlama çalışması yapılması şart ama.
tabi işin içinde okullar- çocuklar vs. olunca herşeyin resmi prosedüre uygun olması olmazsa olmaz.
31/08/2019 : 00:09:30
Akınselcuk yorumunuz için teşekkür ediyorum
30/08/2019 : 23:39:43
Öncelikle birincisi validen kaymakamdan izin almadan bir sınıfı ne öğretmen ne de bir organizatör hiç bir yere ***üremez.

Okul komnisyon ister mi ? Müdürün sütü !! Teknik olarak hakkı var imkanı var. Okul aile birliğini öne sürebilir, her şeyi yapabilir.

Ayrıca bu işi tam zamanında yapmanız gerek. Sene başı daha seminerde bir öğretmenin aman ne güzel olur demesini beklemeyin.

Müfredatı inceleyin.

Olabilir ekmekde çıkabilir ama tam zamanında müdürürle yapacağınız irtibata bağlı.

Güzel fikir.

Ama çok bilinmeyeni denklem gibi.