Yeni Üye Toplam 42 yazı |
|
zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | 12/01/2015 : 10:36:23 Alıntı
Allah bahtınızıda yolunuzuda açık etsin inşallah. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
because Üye Toplam 215 yazı | 12/01/2015 : 16:53:32 Alıntı
İşletmene sonu dürümcü yada köfteci ile biten isimler verme derim. Daha yalın isim olsun. İlerde lazım olur. Belirlediğin fiyatlara gelince; tatlıyı bilemem sanırım hazır alıp satarsın ve ona göre bir kar marjı koyarsın ancak iddialı tadı olan köftenin maliyeti de ona göre olur. En önemli maliyetin et ile ilgili olacak. Sadece etin fiyatı değil iyi tat yakalaman için onun bir süreci de olur ki o da bir maliyettir. (Yani eti sadece tek bir yerden alman, her zaman bulabilmen için belli bir stokta alım yapman, gerekirse o eti işlemen, dinlendirmen vs), diğer temizlik unsurlarına riayet etmen, kaliteli ateşte aynı kıvamda pişmesini sağlaman ızgaralarını ona göre hep hazır tutman vs hem zaman, hem eleman, hem de bunlarla ilgili malzemeler için hep birer maliyet unsuru olacak ve fiyatını bu unsurlar belirleyecek. Bunları söyledim diye son derece lüks sosyete restoranlar gibi düşünme küçük sıcak bir mekan için de geçerlidir bunlar. Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Tekstil |
veyron Yeni Üye Toplam 42 yazı | 12/01/2015 : 21:40:20 Alıntı
sn zzaxiss iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
veyron Yeni Üye Toplam 42 yazı | 12/01/2015 : 22:17:16 Alıntı
En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
Masor07 Üye Toplam 546 yazı | 12/01/2015 : 22:40:57 Alıntı
https://pbs.twimg.com/media/BLyC64fCYAA6dUN.jpg:large resim ve slogan güzelmiş :)) Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emlakçı |
metinmetin Üye Toplam 390 yazı | 20/02/2015 : 18:17:33 Alıntı
Sancaktepede bulunan Karadeniz Pidesi ve lahmacun salonumu ailesel nedenlerden devrediyorum ilgilenen arkadaşlara ciro ve kayıt bilgisi ile marka adı özelden verilecektir. metinmetin Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı |
k0ng Yeni Üye Toplam 68 yazı | 17/03/2015 : 14:28:53 Alıntı
Bigroll diye aç.. Şuan aklıma geldi.. Var mı bilmem bakmadım marka sorgusuna falan.. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
veyron Yeni Üye Toplam 42 yazı | 18/03/2015 : 07:25:18 Alıntı
Arkadaşlar konu günceldir.düşünce ve tavsiyelerinizi bekliyorum. En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
veyron Yeni Üye Toplam 42 yazı | 18/03/2015 : 07:32:10 Alıntı
Sayın k0ng türkçe düşünüyorum.ama tavsiyeniz uygun bir konseptte çok güzel duracaktır.mesela bigroll pizza gibi.dürüm şeklinde hazırlanmış pizza yani. En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
dnrcocuk Yeni Üye Toplam 1 yazı | 19/06/2015 : 22:06:36 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Balikesir | Meslek : Serbest meslek |
egemenyumurta Yeni Üye Toplam 53 yazı | Dürüm house yada dürüm dünyası şimdiden hayırlı işler Yerleşim : Türkiye / İzmit | Meslek : Ticaret |
tcoalngsau Üye Toplam 229 yazı | 31/08/2015 : 23:54:12 Alıntı
isim çokta önemli değil..tat lezzet önemli..kimse isime bakmaz..seç bi isim işte Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 02/10/2015 : 12:39:53 Alıntı
Sitedeki Tüm arkadaşlara yazıyorum Evvela bir sektör belirleyin ve onunla alakalı bir işe girin çalışın. Yavaş yavaş yapacağınız işle alakalı web siteleri kurun, bloglar yazın, alın satın fiş fatura işini tanıdık şirketlerle çözün, konuda uzmanlaşın, ama bunu kendi paranızla değil çalışırken patronunuzun parasıyla yapın. Networkunuzu kurun sektörden insanlarla tanışın yardımsever olun, bir gün o yardımlar size dönecek. 2 sene çalıştınız baktınız sizin ek iş yaptığınız iş kadar para getiriyor, sonra basıp istifayı kendi işinizi kurun. Oyle kokoreç satacam, pilav satacam, çiğ köfte satacam şu kadar para kazanacam hayallerindenn geçin çünkü herkes bunu yapıyor. Resmi bir iş yapın vergisini öyle yada böyle verin. Siz iki senenin sonunda edirneden karsa hehangi bir mal ve hizmeti satabiliyorsanız. 3 senede kendi işinizin başında yoğun bir emekle 5. sene sonunda ortalama üstü para kazanıyor olursunuz. Ama uzmanlaşmak önemli, bunu sektörde işin mutfağında elin parasıyla yapın. Yoksa kendi paranız 4 ayda buhar olup mal gibi meydanda kalırsınız. "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
sahmeransah Yeni Üye Toplam 2 yazı | 14/10/2015 : 17:54:56 Alıntı
merhabalar bende bu sektöre girmeyi düşünüyorum. Yaptığım araştırmaları paylaşmak istiyorum. yeme içme sektörüne gireceksen alanı daraltarak girmen gerektiği konusunda ciddi uyarılar aldım. aynı anda ızgara , döner , sulu yemek hepsi burda şeklinde girersen hiçbirinde başarılı olamazsın diyorlar. sadece ızgara, sadece döner vs. İşten anlamıyorsan usta seni üç günde maymun eder diyorlar. işlek yerde açman lazım fakat kiraya çalışırsın diyorlar. alelade biyerde açacaksan tanınmış olman lazım batarsın diyorlar. servise mutfağa pakete bulaşıga temizliğe en az 5 kişi çalıştıracan sigortası mağaşı artı kira. dışardan bakınca iş ye döneri ver 5 lirayı gibi görünüyor ama işin ardında çok fazla emek var. tutturursan mütiş bir iş haline dönüyor. konyada çok fazla örneği var. adam sanayinin ortasında porsyonu 25 liradan satıyor. oturacak yer yok. ama çarşıda milyarlar harca**** mekan açan işletmelerde sinek avlıyor. şansınız bahtınız açık olsun. ne iş yaparsan yap hakkını verirsen para kazanırsın. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Sağlık hizmetleri |
veyron Yeni Üye Toplam 42 yazı | 14/10/2015 : 23:03:21 Alıntı
Ben bu işi seyyar yapmayı düşüyorum artik.malum sebeplerden. dediğin gibi tek bir alanda olacaksin.ve en iyisinden daha guzel yapacaksin. kalite lezzet hizmet.hepsi bu. allah hepimizin yardimcisi olsun. En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |