Yeni Üye Toplam 27 yazı |
|
tcoalngsau Üye Toplam 229 yazı | 13/03/2013 : 20:36:34 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
phılıps Üye Toplam 355 yazı | 14/03/2013 : 01:47:08 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Ticaret |
segos Yeni Üye Toplam 27 yazı | 27/03/2013 : 01:48:10 Alıntı
öncelikle Allah rast getirsin diyorum.ben bir firma sahibi olarak temizse ,fiyatlarda öyle pahalı değilse kesinlikle alırdım,ki bayan olmanızda daha bir güven uyandırıyor yemek anlamında,bu da avantaj aslında.çünkü küçük ve orta ölçekli işletmeler genelde personeli ve kendi için yemeği dışarıdan söylüyor ki bende bunlardan biriyim.evde yemek satısıyla evet kazanabilirsiniz ama eğer işinizi büyütmek isterseniz küçük bir dükkan şart gibi geliyor bana.bunun içinde dükkanı açmayı düşündüğünüz yerde işyerleri yoğun mu,yoğunsa genelde bu işyerleri yemeği dışarıdan alanlar mı gibi kriterlerde önemli tabi.mesela benim bulunduğum bölgede ev yemeği yapan yer yok fastfoodcular var hep ya da ben bilmiyorum ama sanırım yok.her gün farklı bir yerden söylüyoruz,ama sizin söylediğiniz tarz bir yer olsa düzenli alırdım beğendiğim müddetçe Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Tekstil |
Hancı Yeni Üye Toplam 37 yazı | H.H Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
akins Yeni Üye Toplam 77 yazı | Bence sindilik evden devam et, musterileriniz sizden memnun kalirsa ve cogalirsa ondan sonra dukkan isine girmenizi tavsiye ederim... iyi gunler Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
aynur_35 Yeni Üye Toplam 27 yazı | 09/05/2013 : 21:00:59 Alıntı
arkadaşlar merhaba lütfen muhasebe bilgisi olan kişiler soruma cevap verirse sevinirim öncelikle yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdi başka soru sürekli yemek verdiğim bir müşteri gider pusulası bastırmış. dükkanımda gider göstermem gerek dedi yemek giderini bende gider pusulasını imzaladımmm tc numaram imzam var acaba bende vergi ödermiyim (bu işi evden yapıorum ) aynur Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Diğer |
tcoalngsau Üye Toplam 229 yazı | 14/02/2017 : 15:45:45 Alıntı
buraya yazaıp cvp beklemekten ziyade her yer muhasebeci dolu.5 dk birine uğrayıp sorabilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
emrearli Yeni Üye Toplam 3 yazı | 16/03/2017 : 14:23:12 Alıntı
Forumdaki arkadaşlarımızında belirttiği gibi, bu işi yapabilmeniz için işletmenizin bulunduğu konumu açısından oldukça önem teşkil ediyor. Sizlere benim naçizane bir tavsiyem olarak bu işi yapmak için yeni yerleşim yerlerini yada gelişme açık ve her geçen gün nüfusu artmaya devam eden yerleşim yerlerini tercih etmelisiniz. Örneğin İstanbul için Beylikdüzü bölgesinin uygun olan bir yer olduğunu düşünmekteyim. Beylikdüzü bölgesinde gündüzleri bölgede bulunan esnafa, akşamları ise çalışan nüfusa kilo ile yada tencere hesabı ev yemeği yapıp satabilirsiniz. Bu tip bir çalışma ile hem düzenli sizlere sipariş veren bir müşteri portföyüne sahip olursunuz hemde kazancınızı her geçen gün arttırıp, işinizi büyültebilirsiniz. Lokanta için en önemli olan tercih sebebi ise temizlik ve hijyendir. Hiç kimse kendisinin pis olduğunu kolay kolay kabul etmez. Temizlik ve hijyeni belirli bir standartta tuttuğunuzda iş yapamamanız için hiç bir sebep kalamayacaktır. İşinizde başarılar ve yolunuzun açık olmasını dilerim. The best or nothing. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Otomotiv |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |