Kumpir Ve Kokereç Salonu Açmak - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla


    Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Kumpir Ve Kokereç Salonu Açmak


apocan14
Yeni Üye

Toplam 42 yazı
10/05/2010 :  01:44:02 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı


Sevgili arkadaşlar Ben Lahmacun ve pide işiyle 10 sene uğraştım bir akrabamın yanında çalıştım.
Hem Çalışıp hemde internetten ucuza mal alıp burada satış yaptım.
şimdi kendi Dükkanımı açmaya karar verdim senelerin verdiği tecrübe ile bir işe atılmak istiyorum buradaki daha tecrübeli arkadaşlardan bilgi toplamak istedim.
Bazı arkadaşlar sen zaten işi biliyorsun bize niye soruyorsun diyenler olur mutlaka ama paylaşmak daha tecrübe kazanmak istedim...

1. Kumpir için gerekli eşya
a: Kumpir meze dolabı
b:kumpir fırını 2 çekmeceli

2.Kokereç için gerekli malzemeler
a:Kokereç tezgahı(doğalgazlı)

3.diğer Alınacak malzemeler
a:Fritöz
b:sosislik
c:Izgara(tezgah üstü)
d: Tost makinası

Masa ve sandelyeyi Reklam anlaşması ile içecek firmasından talep edeceğim.

menü:
Kokereç
Kumpir
Hamburger
Sosis
Tost

Bunları düşündüm.
Dükkan 50 metre kare kapının önü baya geniş yazın masa olabbilecek bir yer otobüs durağında işlek cadde alması ayrı bir avantaj'ı var.
Gençler gece 24 de kadar dışarıda dolaşmakta gençlere hitaben düşünmüştüm.
Bu raya menü olarak başka ne ekleyebilirim. Görüşve önerilerinizi dört gözle bekliyorum....
İstanbul/TUZLA

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
ferhat murat35
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
10/05/2010 :  14:11:28  Alıntı
merhaba bence dusuncen ıyı ıns.hersey yolunda gider menune ek olarak yazın kaynamış/patlamıs mısır ve dondurma da ılave edebılırsın bence.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Öğrenci
ssonerrr06
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
10/05/2010 :  15:15:04  Alıntı
Aynı işi bende yapmak istiyorum fakat ustam yok kendim yapmadığım içinde pek bulaşmak istemiyorum malum ustalarla uğraşmak zor tam insanları alıştıracaksın en ufak bi anlaşmazlıkta usta bırakıp gidecek yerine yenisini bul bulmak problem değil yapış şekli farklı olduğu için damak tadı değişecek uzun lafın kısası kendim yapabiliyo olsa idim hiç düşünmeden girerdim bu işe

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Muhasebe
apocan14
Yeni Üye

Toplam 42 yazı
10/05/2010 :  16:16:52  Alıntı


ferhat murat teşekkürler önerin için gerçekten güzel dondurma ve mısır olayı gece güzel gider teşekkürler...
İstanbul/TUZLA

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
apocan14
Yeni Üye

Toplam 42 yazı
10/05/2010 :  16:19:39  Alıntı
soner usta kumpir ve olayı tamamen çırpma olayına bakıyor közlenmiş patatesi yardıktan sonra tereyeğ ve kaşar ile karıştırdıktan sonra gerisi zaten hazır önemli olan o karışımın çok hızlı ve baya bir karıştırmadan geçiyor kumpirin tadı..
Kokereç kısmına gelince köz'lü kokereçi bende anlamam ama gazlı ocaklarda ısısını kendin ayarladın mı gerisi kolay
aç 1 usta al 1 ayda sende kaparsın sanada başarılar işallah istediğin yerlere gelirsin....
İstanbul/TUZLA

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
emekop
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
12/05/2010 :  22:42:26 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
çiğ börek ve ayran bu menüye 3. bir boyut kazandırır.
e.ylmz

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
emekop
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
12/05/2010 :  22:45:21 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sen şimdi çiğbörek ve ayranı zor bir iş zannedeceksin, ama hiç te öyle değil çiğböreğin hiç firesi yoktur üstelik sunumu tosttan daha kolaydır. ilmini bilirsen ..
e.ylmz

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
 

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

  • Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.


 

3.55 saniye.
20:07:50, 28 Mart 2024, Perşembe

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım