Yeni Üye Toplam 7 yazı |
|
ilelsa Yeni Üye Toplam 10 yazı | 29/09/2016 : 12:28:09 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
camoka Yeni Üye Toplam 52 yazı | 30/09/2016 : 23:26:33 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Memur |
Genco0787 Yeni Üye Toplam 7 yazı | 01/10/2016 : 00:52:45 Alıntı
Cok sagolun arkadaslar. Peki bu dondurulmus börekte tat ve lezzet durumu nasil arasinda bariz sekilde tfark varmi yoksa onemsenmeyecek kadar azmi? Yerleşim : Türkiye / Antalya |
Masor07 Üye Toplam 546 yazı | 01/10/2016 : 07:33:08 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emlakçı |
camoka Yeni Üye Toplam 52 yazı | 01/10/2016 : 11:31:25 Alıntı
donmuş üründe hiçbir sıkıntı olmaz biz üretim yaparken fazla tepsileri pişirmeden derin dondurucuya atardık.sonra çıkartıp pişirirdik pişmeden donduğu için bir fark olmazdı.yani sıkıntı olmaz.yalnız börek poğaça ezilmeyecek tepsilerin dört köşesine pimapen kestirmiştiktepsiler börek poğaçaya basmıyordu.köşelerdeki pimapenlerin üstünde duruyordu. Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Memur |
ilelsa Yeni Üye Toplam 10 yazı | 02/10/2016 : 09:43:39 Alıntı
Donmuş üründe lezzet bakımından hiç bir sıkıntı olmuyor kardeşim o konuda rahat ol..Zaten simit sarayı tarzı franchise işletmelerde tüm ürünler (simitten poğacaya,poğacadan böreğe kadar aklına gelen ve tezgahlarında gördüğün her ürün) donuk geliyor satış noktasına..Kar marjı konusuna gelince;bu birazda bölgeyle alakalı bir durum..Bölgende 1 kg börek kaça satılıyor,insanlar sabah kahvaltı için ne kadar para harcıyor araştırman,gözlemlemen lazım ama her durumda kar marjın tatmin eder seviyelerde olur buna emin ol..Önemli olan amiyane tabirle sürüm yapabilmek,doğru lokasyonda olabilmek,doğru ürünü tezgahına koyabilmek...Diğer taraftan insanların evde yapılabileceği bir şeyi satmak ne kadar başarı getirir bilemem diyen arkadaşın haklı olduğu taraflar olsada insanların yeme içme alışkanlıklarının her geçen gün değiştiğinide gözden kaçırmamak lazım..Eskiden yemek için evden çıkmayan,masalarını özene bezene hazırlayan insanlar artık yemek yemek için eve girmiyor:)) Eskiden kadınlar altın günlerinde ikram edebileceği,böreği,poğacayı,keki yapmak için 2 gün önceden hazırlıklara başlarken şimdi 1 telefonla işi çözüyorlar:)) Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
Genco0787 Yeni Üye Toplam 7 yazı | 02/10/2016 : 15:11:29 Alıntı
Masor07 su an icin daha bolge belirlemedim. Tabi belli yerler var dusundugum ama calismalara Kasimda baslayacagim Yerleşim : Türkiye / Antalya |
_toprak_ Yeni Üye Toplam 14 yazı | 02/10/2016 : 15:38:10 Alıntı
ustalik var mi sende sayin genc0787?yani borek yapimi konusunda tecrubeli misiniz?birde neden ozellikle borek acaba? Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Turizm |
Genco0787 Yeni Üye Toplam 7 yazı | 02/10/2016 : 15:43:44 Alıntı
Ustaligim yok ama bu konuda destek alabilecegim ve calistirilacak ustalar var. Neden borek konusuna gelincede elimdeki sermayeyle bu isi kurabilirim. Yerleşim : Türkiye / Antalya |
_toprak_ Yeni Üye Toplam 14 yazı | 02/10/2016 : 17:10:44 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Turizm |
zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | 03/10/2016 : 10:17:41 Alıntı
börekçilik mantıklı sabah ve öğlene kadar rahat satarsın öğleden sonrada kır pidesi satarsın antalyada fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama istanbulda kol börekleri ( kıymalı-peynirli-patatesli ) kilosu 30 tl den sadece ( kürt ) böreği 24 TL den satılıyor kır pideleride 1.5 TL den satılıyor bunun yanında esas kar içeçekte 30kuruşluk çay 1.5 tl den satılıyor,kutu kolalar 2,5-3 tl den ayranda 1 TL den satılıyor, hatta buralarda ünlü bir pastaneci poğaçalarını piyasadan daha ucuza verirken çayları piaysadan daha yükseğe veriyor amaç poğaça için oturan adam illaki çayda içeçektir parayı oradan kazanmak. en önemli yer yaya trafiğinin çok yoğun olduğu yer bulmak,ürünün evde yapılıp yapılması önemli değil artık her yemek evde yapılır ama herkez dışarda yer. ilk başta yaya trafiğinin yoğun olduğu yeri bul 500 tl ye yaya trafiğinin az olan yerde dükkan tutacağına 2500 tl ye yayanın yooğun olduğu bir yer tut bu işin en önemli kısmı kiran gözüne çok gelmesin.dükkanı güzelce dekore et biraz standartların üzerine çıkki gelen kaliteli bir şey yediğini hissetsin.sonra ilk başta dondurulmuş al dükkanda pişir sat baktın işler istedğin gibi sonra üretip satarsın üretime sonra usta -yatırım yaparsın. dükkanı açmak için sabah 5 de kalkaıp dükkanı açıp börekleri pişermen gerek bunu unutma sakın.istanbulda dükkan maaliyeteri yaklaşık 20-30 bin civarı ( ruhsat muhsat hersey dahil) antalyada daha farklı olabilir. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
Genco0787 Yeni Üye Toplam 7 yazı | 03/10/2016 : 10:23:52 Alıntı
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin Yerleşim : Türkiye / Antalya |
cankar_34 Yeni Üye Toplam 25 yazı | 03/10/2016 : 11:25:08 Alıntı
bende takipteyim - daha önce bende araştırdım Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |