Tekel Bayii Açmak İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Tekel Bayii Açmak İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var

nihal77
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
07/09/2008 :  15:42:22 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Ben muğlanın kıyı ilçelerinden birinde yaşıyorum.Küçük bir tekel bayii açmak istiyorum ve bu konuda hiç bilgim yok lütfen beni aydınlatırmısınız?Getiri, ***ürüsü ne olur ne kadara malolur ve buna benzer bilgilere ve yeni fikirlere ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
live

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Turizm
kajmeram
Üye

Toplam 537 yazı
08/09/2008 :  15:24:32  Alıntı
hocam ankara dışında nerde açıosan aç buda a takımı die sözdemilliyetciit serseri takımı var gücü yetene içki satıo die hırlıyolar tarihden bi haber bu cahil mongollar ülkeyi rezil ediolar tek kalınca çakal 3 kişi olunca kurt esilio pezolar butr adamları hainleri imha timi kurup devletden ödenek almalı

Yerleşim : Türkiye / Ankara
nihal77
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
09/09/2008 :  05:45:28  Alıntı
Ankarada hiç tekel yokmu?Onlar ne yapıyor peki bu örümcek beyinlilere?Birde türkiyenin başkenti yani!!!
live

yunusemir82
Yeni Üye

Toplam 42 yazı
09/09/2008 :  08:59:50  Alıntı

nilay hanım tekel bayiliği benim ailemin uzun yıllar yaptığı bir iş...öncelikle; marketle tekel ayrımını yapmak lazım. eğer deterjan vs... de satacağım diyorsanız sakın ha!artık o iş bitti... eğer ufak bir büfe olarak sigara, tekel ürünleri, alkol çeşitleri, kuruyemiş, ufak tefek biskuvi,kek satarım derseniz, hareketli işlek bir yerde bulursanız neden olmasın derim. ancak haftanın 7 günü gece geç saatlere kadar açık kalmak zorundasınız. bayramınız tatiliniz düğününüz cenazeniz sabah işleriniz genelde düşük olur, o saatlerde çevreye tost poğaça vs..satışı yapabilirsiniz. gazete nerdeyse hiç para bırakmaz ama muhakkak olmalı ki yanında satış yapın. sattığınız hemen tüm ürünlerin kar marjı çok düşük olacak ancak sürümünüz yüksek olmalıki bu iş sizi tatmin etsin bu nedenle yeriniz çok çok çok önemli...hareketli ayak altı bir yer bulamayacaksanız hiç girmeyin bu işe tüm şevkiniz kırılır.umarım faydam olmuştur saygılarımla...

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Satış / Pazarlama
kajmeram
Üye

Toplam 537 yazı
09/09/2008 :  10:16:47  Alıntı
ankarda etlikde keçiören ve ayvalıda saat 10.30 tekelcileri kapatırlar böle bi hükümet ve yalakaları oldukdan sonra içki satışı içki ruhsatı zorlaştırıyolar tekirdağda çarşı içindeki bira satan bütün cafeleri bi şekilde kapatdılar müslümanlıkdan deil biliosunuz alayı yahudi kükönlidir bunların amaç belli

Yerleşim : Türkiye / Ankara
nihal77
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
12/09/2008 :  00:57:48  Alıntı
Bilgileriniz için çok tşkr ederim yunusemir82.Sizinde söylediğiniz gibi yer gerçekten çok önemli,söylediğim gibi 21000 nüfuslu bir ilçede yaşıyorum aslına bakarsanız yeteri kadar içki satan yerde var hemen hemen her markette bira var zaten ,ama alkole öyle düşkün bir halk ki her şekilde satış yaparım gibi geliyor.Birde en sıcak paranın döndüğü tek esnaf işi tekel sanırım.Bu işe sıcak bakmamın tek sebebide bu zaten.Ama daha cazip fikirler bulursam da değerlendirebilirim.Tekel işinde farklı fikirleriniz varmı başka yada önerileriniz?En kötü durumda aylık kazancı ne olur sizce?Yardımlarınız için şimdiden tşkrler.Saygılarımla...
live

exper
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
17/09/2008 :  16:06:08  Alıntı
tekel bayii para kazanacam diyorsan çok merkez biyerde olman gerekli artı sermayisi kuvvetlidir biliginize...
örneğin günde 100 şişe bira,10-15 şişe rakı,500 paket sigara satabilesiniz ki kazancınız da güzel olsun yaptığınız yatırıma değisin benim kuzenim bu işi yapıyor mekanı sanayide sanayiler bu işler için uygun sanayi esnafı sıkıntıdanmı,zevkine düşkünlüğünden mi,yoksa memleketin halinden mi,bilinmez ama içki tüketimini sever onun bulunguğu yerde o tek tekel bayii olarak bakkal vs war ama o bile günde 70-80 bira satıyor ama ona fazlasıyla yetiyor 50 kapalı 100 açık toplam150 metre yeri war her türlü alkollü-alkolsüz içki,her firmanın tümçeşit sigarası,tostu ,ızgarası öle çeviriyor artı mekanı göbekte olmasına rağmen yerinin kirası 700 tl böle olunca aylık kazancıda 5000-10000 tl arası değişiyor hem mekan iyi olmalı hem herkesimden insana hitap etmeli hemde kirası çok uçuk olmamalı böle bir yer bulundumu neden olmasın......

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : İthalat / İhracat
nihal77
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
18/09/2008 :  13:16:51  Alıntı
Öncelikle ilgilendiğiniz için tşk ederim.Benim için sanayi bölgesi uygun olmaz.Zaten bizim oradaki sanayide büyük olmadığı için beni kurtarmaz.Benim isteğim biraz daha elit kesime hitap etmek.Evlere servis falan düşünüyorum.Asıl öğrenmek istediğim içki ve sigaradan % kaç kar elde edildiği.
live

onur652
Üye

Toplam 468 yazı
31/07/2010 :  14:25:21  Alıntı
kardeşim tekel büfe eger en az 3 kişi isen aç derim yalnız yapamazsın

dükkanın sermayesine gelince çok iyi tanıdıgın tekel büfeci arkadaşın varsa yada fabrika distribütörlügü' nden gidip bilgi alabilirsin ama cebinde ilk önce başlamadan 40 bin olmalı 5-6 bin açılış masrafları ufak tefek yazar kasa dükkanın durumuna göre stok rafları ,boya vs..

dükkanın dekorunu şuan adamın varsa komple efese yaptırabilkirsinki 6 aylık kira yardımı ve 50-100 kasa arası bedelsiz alabilirsin ama ilk önce ekibini ayarla iyi bir nokta bul sermayen sadece dükkanın m2 sine baglı kiran 1500 lirayı geçmesin ki hammallık yapmayasın ama tek tekel düşünme ızgara kasap simit poğaca tekel bir arada düşünki günlük iyi bir noktada ciron 7-8 binin altına düşmez sabah 6.00 gece 03.00 çalışırsanız buda aylık % 15 kar demektir dükkanın yeri iyise ,kiran düşükse ,saglam güvenilir bir ekiple 5 yıl çalışsan yeterli ok.
8000090

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Esnaf
basak34
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
16/01/2012 :  22:47:45  Alıntı
ya arkadaşlar bişi sorucammmm efes sanırım yerine bakıp 6 aylık kira , bedelsiz bişeyler veriyo dediniz ben bunu duymuştum aslında...peki bunun karşılığında aylık şukadar satman gerekli diye şart koşuyomu acaba cvp yazarsanız sevinirim çünkü şu aralar böle biyer düşünüyorum
basak

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Yöneticilik
phılıps
Üye

Toplam 355 yazı
17/01/2012 :  03:15:30  Alıntı
basak34:dukkanı gosterdıgın zaman fırma sana 6 aylık kıra bedelını oduyorç(mal sahıbıne)ayrıca raf-dolap gıbı malzemelerı şırket karsılıyor.yalnız benım sana onerım bu ıse gırerken sırketten anlaşma metnının bır kopyasını alman.ayrıca sırket sana 3-4 mılyar arsı hıbe ıckı verıyor.yalnız vergısını falan dusunce yaklasık hıbe mıktarı 1.000 tl cıvarı dusuyor.gercekter zor ve yorucu bır ıs ama arkadaslar dedıgı gıbı ıslek yerde açarsan ve senden baska ilgılenen ınsan olursa yapılabılır.saygılar......
not:ayrıca oyle 40-50 bın falan mıktara gerek yok 10.000 tl bıle bır dukkan açılabılır..20.000 bu ış için yeterli benım fıkrım oldukça yeterlı bır mıktardır.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Ticaret
MqliBu
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
06/07/2012 :  21:03:34  Alıntı
bende aydın kuşadasındayım. normalde bir işim ve ofisim var ama ek gelir anlamında ve elemanım boş kalmasın düşüncesi ile başlamayı düşünüyorum. elbetde ilerleyen zamanda sıkıntılar gelecek ama işin ilerleyebileceğide kanaatindeyim. sizce yanlış düşünce içerisindemiyim :(
MaLiBu

Yerleşim : Türkiye / Denizli  |  Meslek : Serbest meslek
turgutkonya
Yeni Üye

Toplam 30 yazı
07/12/2013 :  22:15:25  Alıntı
tekel bayi açma belgesi 2001 yılında meb tarafından alınmış bir belgedir türkiyenin her yerinde geçerli belgem şu an iş yerim olmadığı için kiralıktır. ayrıca tekel bayii bakkal market şarküteri ve tüm gıda satışı yapan yerlerde iş yeri açma ve ustalık belgesi olarak kullanılabilir. iletişim 0.543.566.81.82 den ulaşabilirsiniz.
05434878286

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : Gıda
turgutkonya
Yeni Üye

Toplam 30 yazı
07/12/2013 :  22:17:59  Alıntı
tekel bayi açmak isteyenler 0.543.566.81.82 den bana ulaşabilirsiniz iş yeri açma ve ustalık belgem şuan iş yerim olmadığı için kiralıktır tekel bayi açma belgesi 2001 yılında meb tarafından alınmış bir belgedir türkiyenin her yerinde geçerli belgem şu an iş yerim olmadığı için kiralıktır. ayrıca tekel bayii bakkal market şarküteri ve tüm gıda satışı yapan yerlerde iş yeri açma ve ustalık belgesi olarak kullanılabilir. iletişim 0.543.566.81.82 den ulaşabilirsiniz.
05434878286

turgutkonya
Yeni Üye

Toplam 30 yazı
11/12/2013 :  00:19:44  Alıntı
tüm gıda satış yerleri tekel bayi açma belgesi 2001 yılında meb tarafından alınmış bir belgedir türkiyenin her yerinde geçerli belgem şu an iş yerim olmadığı için kiralıktır. ayrıca tekel bayii bakkal market şarküteri ve tüm gıda satışı yapan yerlerde iş yeri açma ve ustalık belgesi olarak kullanılabilir. iletişim 0.543.566.81.82 den ulaşabilirsiniz.
05434878286

serhat34
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
01/09/2014 :  23:02:35  Alıntı
bende trabzonda açmak ıstıyorum ama neler gerekiyor anlaşmalar nasıl yapılıyor hıc bır fıkrım yok

Yerleşim : Türkiye / Trabzon  |  Meslek : Serbest meslek
nedimd
Üye

Toplam 277 yazı
02/09/2014 :  10:39:51  Alıntı
yapmayın arkadaşlar nolur yapmayın.
nedim

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Esnaf
necati3333
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
06/09/2016 :  20:45:39 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Tekel bayi açmak isteyenler için en önemli kriter bulunduğunuz lokasyondur. Yani ayak sayınız ne kadar yüksekse ve mutlaka tekel bayi gece açık olmalıdır. http://www.hizlibayilik.com/is-fikirleri/tekel-bayi-acmak-icin-tekel-bayi-acma-maliyeti-6-h3292.html

Tekel bayi açmak isteyenler için önemle duyurulur.
http://www.hizlibayilik.com Bayilik veren firmalar

Yerleşim : Türkiye / Mersin  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

7.91 saniye.
10:27:42, 9 Haziran 2026, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım