Banka'da Vadeli Mevduatınız Var Mı? - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla


    Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Banka'da Vadeli Mevduatınız Var Mı?


boomerang
Yeni Üye

Toplam 10 yazı
24/07/2008 :  23:01:07 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı


Merhabalar.
Ben SSK emeklisiyim. Aynı zamanda gıda sektöründe imalatçı bir firma da Pazarlama elemanı olarak çalışmaktayım.
Ben bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Belki içinizde hem benim problemimin çözümüne katkıda bulunabilecek hem de kendi probleminide çözebilecek birileri vardır.
Ben aynı zamanda çalıştığım firmanın ürünlerini kendi nam ve hesabıma civar illerden birinde de pazarlamaktayım. Kazancım oldukça iyi olmakla birlikte pazarlamada en gerekli enstrüman olan dağıtım aracından yoksunum. Bu eksiğimi de araç kiralamak suretiyle gidermekteyim. Fakat araç kirası olarak aylık 1.000 YTL ödüyorum. Kazancım çok şükür bu kirayı fazlasıyla karşılamakla birlikte pek akıllıca olmadığı malum. Dolayısıyla Banka kredisi ile 2.el bir hafif ticari araç almak istedim. İş Bankası'na 16.000 YTL için müracaat ettim. Kredim onaylanmakla birlikte resmi kurum çalışanı bir kefil istendi. Resmi kurumda çalışan bir tanıdığım olmadığından ( maaşı yeterli) dolyı Gene İş Bankası müdürlüğünden emekli babamı kefil olarak teklif ettim fakat Banka yaşından dolayı olsa gerek ( kendisi -Allah uzun ömür versin - 81 yaşında ) kabul edilmedi . Bankadan talep ettiğim kredi miktarı 16.000 YTL ve 36 Ay vade idi aylık kredi taksidi de 659 YTL.
Araç kirasına 1.000 YTL verdiğim gözönüne alınırsa çok rahat ödeyebileceğim bir miktar. Kaldıki sözkonusu işimden ( emekli maaşım ve açlıştığım firmadan aldığım aylık hariç) kazancım 1.300 - 1.800 YTL.cıvarında- fakat bunu resmi olarak Banka'ya belgeleyemedim-.

Tüm bu açıklamalardan sonra Koniks te bu başlığı açmak aklıma geldi.
Teklifim şudur;
Benim; emekli maaşım + aylık ( 2.işimden resmi aylığım)
maaşımın tutarı 2.030 YTL.dir ve bunu belgeleyebilirim.
Bu resmi kazancıma ilaveten kendi adıma yaptığım pazarlama faaliyetinden de 1300 - 1800 YTL.arasında değişen gelire sahibim. Babamın Banka emekli aylığı da (aylık ) 2.270 YTL.dir.
Eğer aranızda veya yakın çevrenizde 16.000 - 18.000 YTL civarında atıl parası olupta bunu Banka mevduatı olarak değerlendiren veya değerlendirmeyi düşünen var ise Babamın kefaleti + araca haciz koymak şartı ile
benim araç alımımı finanse etmeyi düşünebilirsiniz.
Banka nın vereceği faiz gelirinin tamı tamına yaklaşık 2 mislinden dahada fazla bir kazancınız sözkonusu olmaktadır.
Konu ile ilgilenen kişiler k.isikoglu@gmail.com adresimden bana ulaşabilirler.
Sağlık ve esenlikle kalın.
İnsanoğlu;
Herşeye Muktedir, Herşeyden Aciz...

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Muhasebe
 

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

  • Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.


 

1.38 saniye.
22:05:59, 9 Haziran 2026, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım