Yatırım İş Yapmak - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Yatırım İş Yapmak

rüzgar48
Yeni Üye

Toplam 76 yazı
24/07/2008 :  20:11:45   Yazarın websitesini ziyaret et Website  Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Selam
Sizlere teklifim ne kadar kötü bir ekonomi ve siyasi çatışmalar geçirdiğimiz şu güzel ülkemizde bir şekilde hayat ilerliyor sonuçta iş yapmak para kazanmak için insanın biraz içinde çalışma azmi olacak.Elinin ucuyla iş yapan dilinin ucuyla konuşan insandan ne köy olur ne kasaba şimdi arkadaşlar Turizm sekteründe bazı tiyolar vereceğim isteyen yapar ve benimle irtibata geçer yardımcı olurum cebinizde bir kenera sakladığınız 3 milyarınzı varsa gidin bir bankaya 24 ay vade yaparak 22 milyarlık bir araç taşıt kredisi çekin ve aracınızı oto kiralama olarak bir rent a car firmasına bağlayan bunların hepsi resmi sözleşme çervesinde merak etmeyin kasko olayı rent düz normal kasko yaptırın yani 1000 ytl geçmesin bu şekilde hiç dokunmadan araç kendi kendini ödesin ve 24 ay sonra 17 milyarlık bir araca sahip olun bu birinci 2.yatırım egede akdenizde kuru temizleme firması kurmak tabi bunun için biraz para harcamak gerek arkadaşlar hoteller ve turizm beldelerinde ki tüm tatilciler çamırşlarını bu gibi yerlerde yıkatıyor ve temizletiyor inanılmaz derecede bir yoğunluk var bu sektörde de 3. reklam tasarım işleri bu işi kurum demiyorum ama bu işle ilgilenen meslek haline getiren arkadaşlar varsa grafiker web tasarımcı vs yardımcı olurum iş konusunda 4.arkadaşlar gıda sektörü ne girmiyorum çünkü onun cıvığını çıkardılar bodrumda her yer köfteci balıkçı ızgarcı adana urfa lahmacun onun için son tavsiye ve düşüncem sizler için bir oto yıkama ve bakım servisi güzel bir yer bulup yeri açmak gerek çünkü bodrum caddelerinde tatile gelen insanlar pis araçla gezmek istemez demi işe bu yönünden bakın :) ve tonlarca rent a car firması var şimdi ister e.mail ister tel arayın konuşalım

rüzgar48
0 532 6063913
erdinc_tekin@mynet.com
Devir Kiralama Devri

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Turizm
metsin
Yeni Üye

Toplam 57 yazı
24/07/2008 :  23:50:59  Alıntı
selam.yeriniz nerde.ben istnbuldayım.nasıl işbirliği yaparız.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Yöneticilik
kasif
Yeni Üye

Toplam 57 yazı
25/07/2008 :  09:10:13 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Merhaba,

Önerileriniz için teşekkürler. Oto kiralama işi benimde ilgimi çekti ama konu hakkında hiç bilgim yok biraz araştırma yaparken rastladıklarım aşağıda, ilgilenen arakadaşlarının bir göz atmasını öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_20187035/tm.htm
http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=16244

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Diğer
rüzgar48
Yeni Üye

Toplam 76 yazı
25/07/2008 :  09:28:44 Yazarın websitesine git Website   Alıntı

Selam Metsin yerim bodrumda ben bigilerimi verdim karar sizlerin gerçek olmayan hiç bir işi yapmam ben

teşekkürler
Devir Kiralama Devri

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Turizm

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

2.43 saniye.
22:06:34, 9 Haziran 2026, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım