Yeni Üye Toplam 60 yazı |
| |||||||||
| pluie Yeni Üye Toplam 13 yazı | Ateşden denizleri mumdan gemilerle geçtik Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Esnaf | ||||
| etihus Üye Toplam 217 yazı | 25/07/2008 : 00:30:38 Yerleşim : Türkiye / Tokat | Meslek : Öğrenci | ||||
| CSY Yeni Üye Toplam 60 yazı | 25/07/2008 : 09:02:30 üretimi günlük 70-80 koli her koli 36 pkt her paket 100 lü.fiyat 9000 € Cesaret Servetin Yarısıdır. Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| yigitgoktug Üye Toplam 126 yazı | 26/07/2008 : 01:42:45 Yerleşim : Ukrayna / Kiev | Meslek : Diğer | ||||
| ezbertino Yeni Üye Toplam 1 yazı | 08/08/2008 : 03:18:04 slm ben bu isi almanyada yapmak istiyorum. fakat bu konuda hicbir fikrim yok. yardimci olabilirmisin ornegin hammeddeyi nasil temin edebilirim yada nerden, makina icin ne kadar teknik bilgiye sahip olmam gerkio, v.b yardimlariniz icin simdiden tsk.ler Yerleşim : ALMANYA / Bielefeld | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| SDR_SDR Yeni Üye Toplam 4 yazı | 05/11/2009 : 08:56:58 şu işi biraz daha ayrıntılı anlatacak yok mu (_S_e_r_D_a__R_) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci | ||||
| aktiftedarik Yeni Üye Toplam 79 yazı | 05/11/2009 : 17:47:54 sayın sdr-sdr 1.5 yıl önce eklenmiş yazıyı yeni bir yazıymış gibi açıklayan yokmu diyorsun madem bu konu ile ilgileniyorsun bu başlık altına bende iligileniyorum elinde olan varmı dersin daha iyi yarınlar için yerli malı kullanın vede kullandırın Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Sanayici | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||