Alın Size Adam Akıllı İş Fırsatı - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Alın Size Adam Akıllı İş Fırsatı

iturkmen
Üye

Toplam 406 yazı
21/07/2008 :  12:39:01 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Haberturk de yer alan bir haber dikkatimi çekti mantıklı buldum sizlerle paylaşmak istedim.

10 YTL'ye su faturanızı yüzde 70 düşürün
Nanoteknoloji ile tasarruf yaptıran aparatları Sabancı kuleleri ve Dedeman otelleri de uygulamaya koydu.

Melen çayında su azalıyor. İstanbul'da günlük su tüketim miktarı artıyor. Barajlardaki su ise hızla buharlaşıyor. 15 milyonluk İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye susuzluk tehlikesi ile karşı karşıya.. Bu tehlikeye karşı en etkili yol ise kuşkusuz su tasarrufu yapmaktan geçiyor. İşte gelinen bu nokta girişimcilere de yeni fırsatların kapısını aralamaya başladı. Kuraklık ekonomisini iyi okuyan girişimciler artık enerjiden suya bir çok alanda tasarruf yaratan projelerin peşinden koşuyor. Bu alandaki son fırsatlardan biri de "su tasarruf aparatları". Türkiye’nin iki yıl önce tanıştığı bu sistem klasik birçok yöntemi geride bıraktı. Çünkü sistem dahilinde çeşmeden akan suyun büyük bölümünü hava oluşturuyor, ancak suyun etkinlik kalitesinde hiçbir sorun yaşanmıyor. Bu aparat, çeşmeden gelen suyun daha geniş bir alana yayılarak akmasını sağlıyor. Ayrıca su akışını düzenleyen sistemleri sayesinde musluk sonuna kadar da açılsa bile su aynı oranda kalıyor, sadece içindeki hava miktarı artıyor. Özellikle su tüketimlerinin fazla olduğu okul, hastane, alış veriş merkezi ve iş merkezlerinin kullanmaya başladığı bu aparatlar henüz Türkiye’de üretilmiyor

Sistemin Türkiye’de en yaygın pazarlamasını ise Mavi Program isimli bir şirket yapıyor. Tamamen su tasarrufuna yönelik çalışma ve pazarlama yapan şirket, geliştirdiği ürünler ile önemli su tasarruflarına katkı sağlıyor. Mavi Program Genel Müdürü Mahir sirmen'e göre aparatlar suya bol oksijen verildiği için suyun tadını da güzelleştiriyor. Etrafa su sıçramasına da engel olan sistemin içinde çelik süzgüler bulunuyor ve bunlar da suyu süzüyor.

DOĞAYA DA KATKI SAĞLIYOR

Sirmen konuyla ilgili şu bilgileri veriyor; "Bu ürünler sadece su tasarrufu yapmıyor, sıcak sudan datasarruf edildiği için doğalgaz ve elektrik tasarrufu da sağlıyor böylece sera etkisi yaratan ve küresel ısınmaya neden olan CO2 gazı salınımını azaltıyor. Kısaca bu ürünlerle vatandaş bir iki ay içersinde yatırımının karşılığını almakla birlikte farkında olmadan küresel ısınmayı önlemeye katkı sağlamış oluyor. Böyle bir set alındığında banyo lavabo musluğu, mutfak eviye musluğu ve duş'a takılan ürünlerle tasarruf hemen başlıyor. zincir mağazalarda yoğun çalışmalar yapıyoruz. Ürünlerimiz, Metro,Real,Koçtaş ve Tekzen mağazalarında bulunuyor"

DAKİKADA NE KADAR SU AKACAĞINA VE OKSİJEN MİKTARINA SİZ KARAR VERİYORSUNUZ

Banyo lavabo ve mutfak muslukları tam açıldığında ve 3 bar basınçta dakikada ortalama 20-22 litre su akıyor. Ancak bu sistemde bu miktarı dakikada 3 veya 5 litre dakikaya indirmek mümkün. Banyo lavabo muslukları için 5 litre dakika, mutfak muslukları için 7 litre dakika sağlayan akış düzenleyiciler tavsiye ediliyor. Öte yandan standart aeratörlerde (anlamadım bu ne) akış miktarı basınçla birlikte çoğalıyor. Ancak bu teknoloji buna izin vermiyor. Boyutları titizlikle seçilen ve nanoteknolji kullanılarak üretilen O-ring oturma yuvasına baskı yapıyor. Basınç artışında baskı uygula**** su geçişini azaltıyor. Böylece basınç dalgalanmalarından etkilenmeden sabit akış miktarın a devam ediyor

FİYATI SADECE 10 YTL

Sistem konutların dışında otel ve iş merkezlerinde de yoğun ilgi görüyor. Sabancı Kuleleri ve Dedeman otelleri de bu sistemin uygulayanlar arasında. En fazla talep ise özellikle Akdeniz'deki otellerden geliyor. Bu alanda iki aydır etkin bir pazarlama yürüttüklerini belirten Sirmen, Zincir mağazalarada ürünü satışa çıkardıklarını ve bayilik vererek büyümek istediklerini ifade ediyor.
alıntı
haberturk dendir.
firmanın internet sitesi adresi;
http://www.maviprogram.com/

Yerleşim : Türkiye / Kayseri  |  Meslek : Satış / Pazarlama
Haluk@BURSA
Üye

Toplam 831 yazı
21/07/2008 :  16:57:32  Alıntı
YOLLARDA REFÜJLERE TANKERLERLE SU BOŞALTIYORLAR NEYMİŞ EFENDİM ÇEVRE DÜZENLEMESİYMİŞ, CEP DÜZENLEMESİ TANKER BAŞINA İYİ PARA KANIYORLAR HERHALDE Kİ,TANKERLER YARIŞIYOR ÇİMLERİ SULAMAK İÇİN O ZAMAN SUSUZLUK OLMUYOR EVLERDE İŞYERLERİNDE SU TÜKETİLİRKEN SUSUZLUK OLUYOR. : ))

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Serbest meslek
seroo
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
22/07/2008 :  22:02:35  Alıntı
slm arkadaslar ben bu yukardaki isi yapmak isterim ben hollandada kalyorum buraya bu urunu talep edrim ama
para kazanrmiyim ve verden baslayacagim
bana bu konuda yardimci olurmusunuz
serdar

Yerleşim : Hollanda / Alkmaar  |  Meslek : Serbest meslek
Bartoloucci
Üye

Toplam 1359 yazı
31/07/2008 :  08:23:58  Alıntı

güzel bir tanıtımla neden olmasın.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim : Türkiye / Özel  |  Meslek : Diğer

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

2.44 saniye.
22:07:04, 9 Haziran 2026, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım