Yeni Üye Toplam 41 yazı |
| |||||||||
| iturkmen Üye Toplam 406 yazı | 21/07/2008 : 15:25:47 Gençler ne iş yeri açabilir acaba... internet kafe-oyun salonu-cafeterya-lokanta-butik-kırtasiye satışı-yedek parça satışı-dekorasyon malzemeleri satışı.ayakkabıcılık-elektrikçilik.küçük çaplı imalathane. peki zaten bunların hepsi var bu kadar küçük ne emekçiye ne de devlete hiç bir yardımı olmayan ve sadece işi olan ama ay sonunu zor getiren esnaf kervanına bir yenisini daha ekliyorsunuz. daha çok rekabete ve kalitesizliğe neden oluyorsunuz kdv den daha çok çalmaya teşvik ediyorsunuz milleti. NEDEN bizim devletimiz ağır sanayi mamülleri-işlenmiş mineraller-doğal kaynaklar -bilgi-işlem -chiıp-eloktoronik malzeme üretimi-arge ve ürgeye dayanan fonksiyonel ürünlerin üretilmesi gibi işlerde halkına yol göstermiyor.Kriz mi alın size cevabı. herkes mobilya-halı-ayakkabı-giyim eşyası üretiyor ama bunun hesabını biz CASİO MARKALI hesap makinassıyla A-B-C markalı CEP telefonu ile ZZ Markalı bilgisayar ın japonyadan gelen parçasıyla yapıyuoruz. YA BEN SALAĞIM ...YA BEN ÇOK BİLMİŞİM.YA DA .... Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer | ||||
| akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Unakıtanı ve hatta Tayyip i bile şöyle bir oyun oynamaya mecbur edeceksin ; Üzerinizdeki elbise ile çıkın gidin cepte bir kuruş yok. Hiç bir tanıdığa gidip yardım almak yok. 0 lira ile ne yapacaksan yap mesela Batman a git iş kur, para kazan Adıyaman a git bir yolunu bul karnını doyur. Yardım almadan bu işi yap öleceğini bilsek sana yemek yok. 100 günün var ne yapacaksan yap desek... Ölmeden geri dönebilirlermi , yoksa günlük masraflarını çıkartıp 5 ekmek parası (2,5YTL) artırabilen bir düzen kurabilirlermi acaba ? tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer | ||||
| akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Çinli 17$ a gitarı Türk limanında sana teslim ediyor. Dükkana girişi 23$ ı buluyor. En az 40$ a satmaya başlıyorsun. Kaldı ki 100$ a da satabilirsin. Aynı şeyi biz yapmaya kalkarsak gitar 50-60$ a daha atölyende duruyor. Bu hesap binlerce gitar için yani seri üretim için bütün Türkiyeye Çin gitarı diye satmak için ama genede Çin gitarının senin eline ulaştığı fiyatı bile yakalayamıyorsun terslik nerede ben hala bulamadım... tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||