Baklava Dükkanı Açmak - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Baklava Dükkanı Açmak

kabbak
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
17/04/2008 :  14:31:34 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

arkadaşlar 5 bin liram var ve 15-20 metrekarelik biryerde baklava, lokum,pasta tarzı ürünler satmayı düşünüyorum bu işten kazancım ne olur bilen biri düşüncelerini aktarırsa sevinirim, hepinizin yolu açık olsun

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Mühendis
ckaltun
Üye

Toplam 254 yazı
17/04/2008 :  17:19:45  Alıntı
istanbuldaki kiraları bilemem ama tatlıcılık işinde müthiş kar var. arkadaşım yapıyor. Talı yapımında kullnacağın şeylerçok para tutmaz. Ama önemli olan kira ve iyi bir usta....

Yerleşim : İran / Kerman  |  Meslek : Ticaret
kabbak
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
18/04/2008 :  07:39:54  Alıntı
ckaltun ilgin için teşekkürler, aslında ben şimdilik usta tutmayı düşünmüyorum tatlıları anlaşmalı bir yerden almayı planlıyorum işler yolunda giderse ilerde üretim işinede girerim önce bir nabız yoklamak daha iyi olur kanısındayım

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Mühendis
derbey34
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
27/08/2009 :  15:27:47  Alıntı

arkadslar zaman aşımı olmuş ama bu baklava ve türü çeşitlerini düşünüyorum imalat yok sadece satış belki yer müsaitse bulunan yerde duruma göre 2 masa atılır neyse bunu ya iyi bir ustaya belki ev hanımıda olabılır ev yemekleri yapan yerlerde olabılır yada siparişle baklava yapan kaliteli malzeme garantisi veren onaylı imalatçılar olabılır yani işçi malıyetınden imalathane kurumundan kaçmak daha mantıklı tamamen satış malı kalıteli olsun gerekse çevre esnaflarada tane porsiyonda verılır sabahları yıne yaptırılan evde yapıp işyerine kurabiye-börek bile satılır öğleden sonra zaten baklava türü 2-3 tepsi satsan sanırım karı oranıda iyisayılır temiz kımseye mınnet etmeden çalşma saatini esnek tutarak iyi kazanç olur diye düsünürüm bunun için 20.000 ayırabılırım ki bu kadar sanmıyorum ama yer iyi olursa dıye ..sorun nerelerde yer bakmalı işlek yer kesin ama istanbul büyük insanların gelir düzeyine göremi yer yada insanların bu malı görmeleri dışında nerelerde akıllarına düşer mesela deniz otobüslerine gidern yol gibi..
hayatta saygınlıgını surdurmek istıyorsan zayıf yönlerını sakla

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
akinselcuk
Editör

Toplam 5590 yazı
27/08/2009 :  15:45:31 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Türkler tatlıyı Avrupalılar ekşiyi seviyor. Genel bazı anketler bunu gösteriyor. Türkiyenin neresinde olursa olsun kaliteli tatlı ürünleri satan dükkanların müşterisi çok oluyor.

Müşteri veya talep görme sorununuz yok. Sorun gelirle giderin sizin lehinizde olacak şekilde ayarlayabilmekte.

Sabit giderleri düşük ama güzel bir dükkan. İnsanların kolayca ulaşacağı bir dükkan. Kaliteli mal ama öldürmeyen alış fiyatları.
tamnland.com

Yerleşim : Türkiye / Türkiye  |  Meslek : Diğer
masal06
Üye

Toplam 2659 yazı
03/09/2010 :  15:44:45  Alıntı
bu konu ilgimi çekti:))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Satış / Pazarlama
erokas
Üye

Toplam 515 yazı
03/09/2010 :  16:54:02  Alıntı
üretimi size ait değilse fazla kar bırakabileceğini sanmıyorum.
ayrıca rekabet açısından da fazla hareket alanınız olmayacak

üretimi düşünün derim ben

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Reklam
jackcarter
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
03/09/2010 :  17:27:20  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kabbak
ckaltun ilgin için teşekkürler, aslında ben şimdilik usta tutmayı düşünmüyorum tatlıları anlaşmalı bir yerden almayı planlıyorum işler yolunda giderse ilerde üretim işinede girerim önce bir nabız yoklamak daha iyi olur kanısındayım

Tatlıyı üretmeden aldığın zaman yaklaşık %100 civarı bir kar bırakıyor tepsinin yarısını yada %75 ini sattığında paranı çıkartmış oluyorsun yanımda pastane işletiliyor ordan biliyorum arkadaşların sözlerini dinle üretim olmadan o iş kötü sebebi şuki aldığın tatlı çok sürüm olmazsa 2-3 gün sonra bozulma tadının değişme ihtimali ortaya çıkıyor ve piyasadaki hiç bir üretici firma iade almıyor bozulanı müşteri kaybetmemek için çöpe atıyorsun benim komşu pastaneci atmadı :D iflas etti gitti ciddi manada profesyonel davranmak gereken bir iş kolu bir adam tatlıyı alıp abeğenmezse op müşteri bir daha gelmiyor bunu unutma
Evinden güvenilir kazançlar elde etmek için http://kazancgunleri.blogspot.com

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Serbest meslek
meleti
Üye

Toplam 300 yazı
05/09/2010 :  22:05:10  Alıntı
Antalya'da ufacik bir dukkan var 10m2 Meltem'de, adam gunluk baklavayi Gaziantepden getirtiyor sirf baklava en az 7,8 tepsiyi satiyor.Kilosu 20-25 degisiyor ama gercekten lezzetli, yillardirda var dukkan demekki kazaniyor adam.. Baklavanin en guzel yapildigi yerden getiriyoruz gunluk,taze diye iyi bir pazarlamayla kutu kadar dukkanda bile is yapiliyor istendikten sonra.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Serbest meslek
meleti
Üye

Toplam 300 yazı
05/09/2010 :  22:08:26  Alıntı
Ama bence gene de riskli is, tutundurmak kendini zor olsa gerek, adim basi heryerde ufak,iyi kotu bir pastahane ve sadece ekmek pogaca satan yerde bile bir tepside 7,8 tl ye baklava satiliyor..

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Serbest meslek
Bartoloucci
Üye

Toplam 1359 yazı
05/07/2011 :  23:07:13  Alıntı

dondurma da yanında müthiş olur doğrusu
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim : Türkiye / Özel  |  Meslek : Diğer

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

5.2 saniye.
06:58:04, 9 Haziran 2026, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım