| Yazar | |
_stranger_ Yeni Üye
Toplam 13 yazı | 22/03/2008 : 01:06:25
Bilgilerim
Alıntı
|
merhabalar, ben foruma yeni katıldım, çalıştığım alan tekstil üzerine ve yoğunlukla bayan. uygun fiyatla özellikle sepetlik ve pazarlık denilen parti mallarla ilgileniyorum. elinde böyle mallar olan arkadaşlar yada bildikleri adresler olanlar benimle iletişime geçerse çok sevinirim. özellikle mağazamda sepete 0,50 ykr ye bayan alt ve 2 ytl ye bayan body koymak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla |
| Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hazır giyim |
|
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! Detaylı bilgiler ve sorumluluklar için kullanım şartlarını okuyunuz. İlanın kalitesi ve ilan sahibinin yaptığı önceki alışverişler için ilan sahiplerine referans sorabilirsiniz. |
| Konu hakkında yapılan yorumlar (Sayfa : 1 / 2) |
Goldenist İyi Yazar

Toplam 964 yazı |
22/03/2008 : 01:11:43
Bilgilerim
Website
Alıntı
|
NBB ve Yeni İnci çamaşırlarıyla görüşebilirsiniz. NBB nin toptan satış mağazası Eminönü Yeşildirek te. İnternetten adreslerine ulaşılabilir sanırım. Çok kaliteli mi arıyorsunuz? Yeşildirek teki çamaşırcıları tavsiye ediyorum. Zeytinburnundada var. Kolay gelsin.. http://www.yeniinci.com/en/?page=sale&id=3 | Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama | Sayfanın Üstü ^ |
|
_stranger_ Yeni Üye
Toplam 13 yazı | |
_stranger_ Yeni Üye
Toplam 13 yazı | |
SuzalGiyim Yeni Üye
Toplam 28 yazı |
23/03/2008 : 01:36:36
Bilgilerim
Alıntı
| stanger Zeytinburnunda merkezi yerleri değil ara sokakları gez ve aklında olsun.Yüklü adet almaya çalış...Zeytinburnunda Body gibi şeylerin sezonu şuan için. Ama merter'de vardır ama Merter Genelde ihracat fazlası satar ama Malı iyidir.İyi fiyatlar bulabilirsin. Yeşildirekten iyidir fiyatlar Zeytinburnu ve Merterde... Kolay Gelsin...
| Çalışmak Satmak Kazanmak |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil | Sayfanın Üstü ^ |
|
Goldenist İyi Yazar

Toplam 964 yazı |
23/03/2008 : 02:01:33
Bilgilerim
Website
Alıntı
| Yeşildirek Toptan alıcıdan bir önceki yerdir. Yani Fabrika Satış Mağazalarının bir kısmı Zeytinburnunda konuşlanmıştır. Merter deki ürünlerde daha çok İhraç fazlası ürünlerdir. Size tavsiyem İnternet elinizin altındaysa Çamaşır firmalarının fabrikalarını gezin. Onların fabrika satış mağazaları hemn fabrika altında bulunur genellikle. Oralarda daha toptan mağazaya ulaşmadan ilk fiatını bulabilirsiniz. 0,50kr çok zor ama bol kazançlar. Bomonti Şişlide Kom ve adı daha az duyulmuş bi iki firmanın imalat yeri ve fabika satış mağazaları bulunmaktadır. | Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama | Sayfanın Üstü ^ |
|
_stranger_ Yeni Üye
Toplam 13 yazı |
23/03/2008 : 03:13:56
Bilgilerim
Alıntı
| ilginize teşekkür ederim zeyinburnu ya ve mertere bu hafta gideceğim öğrendiğim kadarıyla güngörende de bikaç yer varmış onlarıda araştıracağım. araştırdıktan sonra bulduğum firmaların adres ve irtibat numaralarını fiyat ve kaliteleriyle burada paylaşacağım... |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hazır giyim | Sayfanın Üstü ^ |
|
iccamasiridunya si Yeni Üye
Toplam 13 yazı | |
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı |
28/05/2008 : 13:19:15
Bilgilerim
Alıntı
| merhaba arkadaslar, hamburgta iccamasiri agirlikli dükan acmayi düsünüyom .ALMANYADA subesi olmasini istedigini bildiginiz firma var mi...? |
| | Yerleşim : ALMANYA / Hamburg | Meslek : Serbest meslek | Sayfanın Üstü ^ |
|
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı | |
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı | |
salvatore Yeni Üye
Toplam 34 yazı | |
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı |
29/05/2008 : 14:50:49
Bilgilerim
Alıntı
| evet salvatore düsünüyorum burda hamburgta varmi almanyaya bayilk düsünen bi bildigin |
|
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı |
29/05/2008 : 14:52:51
Bilgilerim
Alıntı
| evet salvatore düsünüyorum burda hamburgta varmi almanyaya bayilik düsünen bi bildigin ...? |
|
MMmeric Yazar

Toplam 178 yazı | |
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı | |
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı |
01/06/2008 : 11:56:29
Bilgilerim
Alıntı
| Arkadaslar, bana toptan ic camasiri göndere bilen imalatci var mi? Bayiilik de alabilirim. Almanya ya mal gönderen imalatcilar varsa bekliyorum... Sal, atki, sabka , corap gibi kislik akeuar da olabilir . mesaj bekliyorum.
|
|
MMmeric Yazar

Toplam 178 yazı |
01/06/2008 : 14:31:08
Bilgilerim
Alıntı
| merhaba tülay hanim,Erdogan ben .size 2 adet numune gönderdim ince ve kalin askili ,ayrintilar ve fiyati paketin icerisindedir.paketi alinca irtibata gecerseniz daha detayli görusebiliriz iyi gunler | Bosluga Bakip Dusunme |
| | Yerleşim : ALMANYA / Aschaffenburg | Meslek : Hazır giyim | Sayfanın Üstü ^ |
|
tülay Yeni Üye
Toplam 18 yazı | |
clubsjack Yeni Üye
Toplam 19 yazı |
18/07/2008 : 02:31:50
Bilgilerim
Alıntı
| Merhabalar toptan iç çamaşırı satışı yapıyorum seamless dikişsiz ürünler ilgilenen varsa mail veya telefon yoluyla ulaşabilirler bana mail veya msn : clubsjack@hotmail.com Gsm : 05066378738 | clubsjack ithalat ihracat |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | Sayfanın Üstü ^ |
|
exportturkey Yeni Üye
Toplam 1 yazı | |
esma görenç Yeni Üye
Toplam 1 yazı |
03/12/2008 : 02:11:53
Bilgilerim
Alıntı
| ya arkadaşlar bu gün yeşildirekten kilo ile atlet aldım kilosu 5 ytl yaklaşık 9 tane geliyo defoluda var içinde pahalımı sizce daha ucuz yerler bilen varsa söyeleyebilirmi kilo ile çorap çamaşır ist içi olmasını istiyorum teşekkürler
|
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hazır giyim | Sayfanın Üstü ^ |
|
huseyindede Yeni Üye
Toplam 27 yazı |
03/12/2008 : 22:34:49
Bilgilerim
Alıntı
| Merhaba Esma hanım fiyat pahalı bir kaç sektörle ilgileniyorum mesleğim gereği ve şu an tekstil-hayvan-deri ile ilgiliyim bayan iç çamaşırı ağırlıklı çalışıyorum ve bahsettiğiniz yüksek bence ama kalitesi de önemli defolu dediğiniz içinde sanırım süprem diye tabir ettiğimiz kumaştan olsa elimde toplu miktarlarda bayan iç çamaşırı var askılı takımlar- tek askılı atlet- tek alt vs. 0535 555 8775 iletşim için bu numarayı kullanabilirsiniz diğer arkadaşlar dan da görüşmek ve numune isteyen olursa yüzyüze görüşmeye hazırım lütfen hiç bir şekilde adres vererek numune istemeyiniz ve yaptığınız işlerdede bunu çok zorunlu oldukça yapmayınız derim herkese yeni umutlar ve başarılar dileğimle hoşçakalın | |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | Sayfanın Üstü ^ |
|
refik Yeni Üye
Toplam 6 yazı |
28/12/2008 : 04:11:38
Bilgilerim
Alıntı
| merhaba arkadaşlar yazıya yorum yapmayacağım ben bu zamana kadar hep başkasına çalıştım bundan sonra kendime çalışayım diyorum.ama nasıl bir iş yapacağımı bilmiyorum.düşüncem bende biraz iç çamaşırı , çocuk elbisesi,ayakkabı,terlik veya pazarda satılacak ne olursa (gıda haric)düşünüyorum. ama ne yerini ne de ticareti biliyorum yapabilirmiyim.tabi bu işi anadoluda yapmayı sermaye az başarabilirmiyim tavsiyeniz neolur.saygılarımla | çılgın |
|
barisuvarlak Yeni Üye
Toplam 9 yazı |
28/12/2008 : 12:28:38
Bilgilerim
Alıntı
| merhaba arkadaşlar elimizde bol miktarda balıçı yaka body ler bulunmakda eğerki talepleriniz 100 adet in üstünde olursa 2 ytl den verebilirim mallar kalitelidir isteyenlere resmleri gönderebilirim istanbulda olanlara mallarıda gösterebilirim beğenmezseniz almazsınız ama şunu söyleyeyim şu anda satışı en bol ürünümüz balıkçı yaka bayan body sidir hem fiyatı çok uygun hem satışı kolay özellikle kış aylarında nerdeyse her bayanın tercihidir. ayrıca kapşonlu bayan sweat de verebilirim uygun fiyata. tşk.... herkese bol şans barisyuvarlak@gmail.com | barış |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci | Sayfanın Üstü ^ |
|
sandalphon Yeni Üye
Toplam 63 yazı |
28/12/2008 : 19:55:13
Bilgilerim
Alıntı
| elimde 300 adet markalı alt grubu var tanesini 1 ytl verebilirim. kolay gelsin. |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Halkla ilişkiler | Sayfanın Üstü ^ |
|
mezitler Yeni Üye
Toplam 3 yazı |
20/12/2009 : 13:13:04
Bilgilerim
Alıntı
| merhaba arkadaşlar yeni katıldım size.Bursada iççamaşırı üzerine dükkan açmak istiyorum ama toptan ve uygun nerden güzel mal alırım bana açık adres verme şansınız olurmu teşekkürler. | meral |
| | Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Ev kadını | Sayfanın Üstü ^ |
|
eminçak Yeni Üye
Toplam 1 yazı |
26/12/2009 : 23:01:26
Bilgilerim
Alıntı
| yeni bir bayan iç çamaşır magazası açıyorum şu an dükkanın dekorasyon işiyle ugraşıyorum bana nerden ucuz ve kaliteli mallar bulabilecegimi yerler konusunda yardımcı olursanız sevinirim 05423924896 |
| | Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa | Meslek : Hazır giyim | Sayfanın Üstü ^ |
|
umut.yalcın Yeni Üye
Toplam 6 yazı |
19/01/2010 : 23:39:01
Bilgilerim
Alıntı
| merhaba arkadaşlar ben istanbul avupa yakasındA terlik imalatcısıyım kendine ek iş arayanlar pazarda dükkanınızın önünde veya oturdugunuz yer işlekse kapınızın önünde satabılecğiniz ekmeğınızı cıkaracağınız uygun ucuz terlikler terlik ceşitleri babet ayakkabıları var 100 200 bilemedin 300ytl ye yorulmadan otuydugunuz yerde boş durmaktansa yapabileceğiniz boş zamanlarınızda veya sürekli size ekmek yedirebilecek bir iş 100 ytlye sermayeyle gunluk 50. 70ytl arası para kazanabılırsınız fikir almak isteyenler böyle bir iş yapmayı düşünenler adresımı eklesınler konuşalım yardımcı olalım umut.yalcin84@hotmail.com tel:0535 241 71 21 |
| | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat | Sayfanın Üstü ^ |
|
a.karay Yeni Üye
Toplam 1 yazı | |
karali giyim Yazar

Toplam 342 yazı |
19/02/2010 : 14:36:00
Bilgilerim
Alıntı
| KARALİ GİYİM VE TOPTAN PAZARLAMA UCUZ KALİTELİ ÜRÜN ARIYORUM DİYENLERİN DİKATİNE
13 TANE BAY ATLET BİR KİLO 6TL DİR 25 TANE BAY KİLOT BİR KİLO 6 TL DİR 15 TANE BAY BAKSIR BİR KİLO 6TL DİR 04 TANE BAYAN GECELİK BİR KİLO 8TL DİR
BAY BAYAN COCUK İÇ CAMAŞIRLARI BİR İKİ KARIŞIKTIR KİLO İLE SATILMAKTADIR ÜRÜNÜN İHRACAT FAZLASIDIR KARIŞIK MARKALARDADIR % 70BİRİNCİ KALİTEDİR %30İSE KÜÇÜK HATALAR VARDIR
ACIKLAMA
BAY ATLET TANE OLARAK 420 KURUŞA GELİYOR BAY KİLOT TANE OLARAK 220 KURUŞA GELİYOR BAY BAKSIR TANE OLARAK 40 KURUŞA GELİYOR BAYAN GECELİK TANE OLARAK 2 TL GELİYOR
NOT KARALI GİYİM VE TOPTAN PAZARLAMA OLARAK KALİTEDEN UCUZLUKTAN ŞASMAYAN TEK ADRES UCUZ VE KALİTELİ ÜRÜN ARYORUM DİYENLERİN DİKATİNE KARALI GİYİM DE 0530 204 75 84 0531 277 32 20 NOLU TELLERDEN ULAŞA BİLİRSİNİZ ADRES CAGLAYAN KAGTANE İST
| cihankaralı |
| | Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Esnaf | Sayfanın Üstü ^ |
|
| |
|