Yeni Üye Toplam 62 yazı |
|
bymehmet Yeni Üye Toplam 62 yazı | 14/06/2012 : 07:07:21 Alıntı
my Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
Zafer_T Yeni Üye Toplam 61 yazı | 14/06/2012 : 09:43:32 Alıntı
Teşekkurler Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Denizci |
esalet10 Yeni Üye Toplam 79 yazı | 14/06/2012 : 12:27:20 Alıntı
S.a ben kenan kazakistandan aslen hatay antakya liyim benim künefe salonum var. Kardeşim hamur işi basit su un sadece.yayık ayran makinasi var ucuz birşey onunla yap ne çok sıvı ne çok katı yap ortasını bul ince yaparsan kopuk kopuk olur iyi olmaz. Birde hamuru süzgeclı kazana köşkem süzer koy deliller tıkan masın. Bakır tepsi iyice ısıt dökmeye başla baktın yanıyor margarin sur tepsi ye düzelir. Birde hızlı çevir. Not künefe havaya has bir tatlıdır patentli kenan Yerleşim : Kazakistan / Almaty | Meslek : Tekstil |
Forelle Yeni Üye Toplam 2 yazı | 21/05/2013 : 00:35:01 Alıntı
Yerleşim : ALMANYA / Köln | Meslek : Diğer |
hales07 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 27/05/2013 : 03:19:30 Alıntı
merhaba acaba sizin bahsettiginiz kadayıf,arap kadayıfı olarakda bilinen ici cevizli kadayıfmı.yarım ay şeklinde olan,eger öyleyse benim eşimin dedesi usta kadayıfcıydı ama şimdi diger torunları yapıyr isterseniz onlara yapılışını sorabilirim. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
sacix Yeni Üye Toplam 2 yazı | 10/08/2013 : 16:29:12 Alıntı
S.A. ben viyanada arap kadayıfı imaalatı yapmak istiyorum. herşey hazır ama bir türlü kıvamını tutturamadım. Baştan sona kadar nasıl yapılıyor, Lütfen bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? GÖKHAN Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Gıda |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Kadayıf ve çıtır simit dünyanın neredeyse 5 de birinde ilgi çeken acayip yiyeceklermiş. Gördüğüm kadarıyla kadayıfın (künefe versiyonu dahil) dünyadaki toplam cirosu kendini hiç belli etmemesine rağmen baklavadan yüksek. Türkiye ve yakın kültürel çevresinin çıtır simite olan ilgisi, dünya genelinde pizzaya olan ilgiden daha yüksek !! Bence tutturun artık şu kıvamları. Kadayıf için basbaya çürük un gerekiyor. Hangi ustayla konuşsam hayatta tutmaz kıvam diyor. Ama kendisi tutturmuş. Sokak arasında bir sürü de usta var. Demek ki uğraşan tuttturacak. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
mustafa hud Yeni Üye Toplam 1 yazı | 26/09/2014 : 22:50:50 Alıntı
Mesajınıza yeni rastladım.Halen aynı sorun devam ediyorsa,veya (izmir'den) başka arkadaşların kadayıf - künefe imalatı hakkında sorunları varsa fiilen yardımcı olabilirim. hudmustafa Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Gıda |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |