Yeni Üye Toplam 9 yazı |
|
elite Üye Toplam 317 yazı | 28/04/2012 : 09:57:24 Alıntı
fikrinizide kağıda dökerek tescil ettirin. http://www.turkline.com burayada yaptırabilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
mcsoft Üye Toplam 422 yazı | webmaster... Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
murat_akkoc Üye Toplam 137 yazı | 28/04/2012 : 20:30:46 Alıntı
murat akkoç 0541 650 96 50 yerimiz perpada arayın konuşalım Sorular ne kadar değişirse değişsin formül hep aynıdır. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
Full Üye Toplam 377 yazı | Full Organizasyon Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam |
qayra Yeni Üye Toplam 9 yazı | 30/04/2012 : 23:41:51 Alıntı
evet arkadaşım domaini türkticaretnet den alırken domain ismini tescil belgesi ile aldık bunumu kasdediyorsunuz tescil ettirin derken he birde ortada bir fikir var bu fikrimi tescil ettirmeliyim cevapları arıyorum yardımcı olursanız sevinirim hemen başlamak istiyorum projeme Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Müzik |
Full Üye Toplam 377 yazı | fikir tescili zor iş.eğer fikir tescili olsaydı internette aynı hizmeti veren farklı alan adlarına sahip siteler olmazdı.alan adınızı alın.mumkunse alan adınıza ait tüm uzantıları alın.ozellikle com,com.tr,alan adında türkçe karakter varsa.türkçe domaini de alın.org-net uzantılı olanları da alın.diger uzantılılar cok muhim dgl ama alınırsa iyi olur.com.tr liyi alabilmek için o isme dair ticari kaydınızın olması gerekir.bunu isim tescile danısın.bunun dısında yazılım tescil edilebilir.ancak edilse nolur? farklı methotlarla baskası yazsa dava mı acılacak? fikre tescil işi çok çok zor.bunu konikste anlatmaya calıstım cok defa.saglam bir fikri var girişimcinin diyor ki ben site yaptıracagım .diger akıllı hemen akıl veriyor 50 tl lik al baktın iş goruyor gider yenisini sıfırdan yazdırırsın.ee ? peki saglam iş fikrini cebinde parası olan veya riziko edebilecek arkadas gorse ve işi hakkıyla yapsa nolur? sen iş fikrini verdin uzerine 50tlcik verdin üstüne bir bardak su iç artık.diyeceğim o ki sizi koruyacak şey sıfırdan yazılacak guvenli yazılımdır.bununda belli bir ederi vardır.misal yılda net 100bin-120 bin civarı bir getiriden emin olsanız 15bin-30bin civarında bir parayı riziko etmez miydiniz.durum buradaki basit matematik mantıgı kadar basittir.50 TL YE BİR ÖĞLE YEMEĞİ YENEMEZKEN :D WEB SİTESİ HİÇ OLMAZ.AYRICA O 50 TL LİK WEB SİTESİYLE E-TİCARET HİÇ OLMAZ.KİMSE GÜVENİP KREDİ KARTINI KULLANMAZ.ÖNCELİKLE İSTATİSTİKLERE BAKIN BENCE KAÇ KİŞİ GÜVENMEDİĞİ İÇİN NETTE KREDİ KARTI KULLANMIYOR.BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ İSTATİSTİKLER BUNLARA BAKMADAN YOLA ÇIKMAMAK GEREKİR BENCE.bilgi@fulltasarim.com Full Organizasyon Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam |
P2 Ticaret Yeni Üye Toplam 6 yazı | Ayrıca yazılımınızıda tescil ettirin ve sözleşme yapın çalıştıracağınız kişi ilede haklarınızı koruyun aksi takdirde mağdur olmayın Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
qayra Yeni Üye Toplam 9 yazı | 03/05/2012 : 17:28:24 Alıntı
haklısın arkadaşım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Müzik |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |