Üye Toplam 144 yazı |
|
saffet1010 Yeni Üye Toplam 47 yazı | 08/02/2012 : 21:12:58 Alıntı
saffetkorkmaz@hotmail.com saak Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Ticaret |
pusat3555 Yeni Üye Toplam 31 yazı | 09/02/2012 : 19:58:35 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Turizm |
karanvekaran Üye Toplam 107 yazı | 29/02/2012 : 18:21:00 Alıntı
bana özelden bilgi gönderebilir misiniz:) yani fiyat vs.. Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Diğer |
karanvekaran Üye Toplam 107 yazı | 29/02/2012 : 18:23:48 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Diğer |
frztxs Yeni Üye Toplam 62 yazı | 01/03/2012 : 01:31:06 Alıntı
bilgi alabilirmiyim. salimmert@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Mühendis |
nizamo Yeni Üye Toplam 45 yazı | Selamlar. Site adresini ve fiyat bilgisini rica ediyorum. İyi çalışmalar. İyi bir iş bulamıyorsan, iyi bir iş kuracaksın! (SG) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
ErmanUSTA Yeni Üye Toplam 40 yazı | 01/03/2012 : 21:45:46 Alıntı
sitenizin yayında olmadığın görüyorum, satış yaptığınız ürünler hakkında bilgi verebilir misiniz? alış fiyatı tedarikçi firma bilgileri ürünlerin piyasada ne kadardan satıldığına ait bir satış raporunuz varmı özellikle alış fiyatı ve garantilik bir ürünse garanti koşulları gibi detaylı bilgiler verebilirmisiniz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
ahmetkurtarici Üye Toplam 144 yazı | 02/03/2012 : 19:00:37 Alıntı
Ürünler benim bulduğum ürünler oluyor, distribütörlerle konuşuyorum ürünlerini sitede yayınlıyorum, Bursa'da saatçi, İstanbul'da ayakkabıcı tanıdıklarım var. Garantili ürünlerin garanti koşullarını mı soruyorsunuz? 2 senedir Sanayi Bakanlığı'nın verdiği süre. Diğer herşey zaten sizin de bildiğiniz şeyler. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Bankacılık-Finans |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |