Üye Toplam 398 yazı |
|
eren_kiev Yeni Üye Toplam 19 yazı | 09/12/2011 : 23:39:54 ![]() Eren Ceylan - İletişim : 00380631014242 & erenceylan@live.ru Yerleşim : Ukrayna / Kiev | Meslek : Öğrenci |
kunyecimehmet Üye Toplam 127 yazı | Herkes kendi çapında bir takım ticaret yapmış doğruları yanlışları olmuştur kazanmıştır kaybetmiştir ama insanda inanç var ise '' Verende Allah alanda Allah diyecek '' Durmayın Allah adamın Rızkını kesecek ise canını alırmış sizdeki bilgi tecrübe ile türkiyedeki firmaların o ülkedeki temsilcisi olun tekara başlayın ama asla YIKILMAYIN .. Çünkü arkanızda bir aileniz var ve onlar size güveniyordur... Allah işinizi rast getirsin ve yardımcınız olsun... Ersin HATIR Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir.. EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ... YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz ) ersinhatir@gmail.com facebook adresim http://www.ozgultermal.com http://www.facebook.com/photo.php?v=2306744037006 Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
VSL Üye Toplam 628 yazı | 10/12/2011 : 00:35:41 ![]() Ahhhhhh ahh :-( Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
gama Üye Toplam 398 yazı | 10/12/2011 : 16:31:45 ![]() Yerleşim : Ukrayna / Odessa | Meslek : Esnaf |
VSL Üye Toplam 628 yazı | 10/12/2011 : 17:28:49 ![]() Ben çok yorum yapmamaya çalıştım ama teşekkür etmişsin kardeşim geçmiş olsun ahhh larımdanda anlamışssın demekki. Evet doğrudur daha içeceğimiz su ve bir lokma ekmeğimiz varki rabbim henüz verdiği canı geri almadı. Kaybettiklerimiz keşke para olsaydı sadece, inan ki tekrar kazanılıyor ve tekrar yola çıkılıyor ben hep öyle yaptım ve daha da fazlasını kazandım sorun para kaybetmekte değil. Bütün mesele kaybettiğim, dostlarım, arkadaşlarım, yakınlarım, sevgililerim sevdiklerim mi ??????? Hayır kardeşim zaten onlar beni sevmiyormuşki........ dostlarını arkadaşlarını kaybettiklerini tekrar arama sakın. O kaybettiklerim varya aslında onlar benim kazanımlarım, onları kaybederek hayatımdan çıkararak kazandım. Ya kaybetmediklerim eşim, çocuklarım, ailem ve RABBİM onlar bana hep sahip çıktılar beni hiç bırakmadılar Elhamdülillahrabbülalemin Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
canbabacan Üye Toplam 146 yazı | 10/12/2011 : 18:23:34 ![]() gama kardeş para gelir gider.kendine ve ailene dikkat et.Fırsat her zaman gelir.Özellikle yabancı ülkelerde. Buyur bi çayımı iç buralara yolun düşerse. 0037369377535 Yerleşim : Moldavya / Chisinau | Meslek : İthalat / İhracat |
T.M Yeni Üye Toplam 20 yazı | 10/12/2011 : 21:14:35 ![]() Allah bir kapiyi kapatiyorsa digerini aciyor. bende ukraynada cok zorluklar cektim. hamd olsun sukur olsun Allah yuzumuzu kara cikarmadi. Babami bir sozu hep aklimda su damliyorsa altina kova koy biriktir.islerin bozulacagini anladiginda durdurabilirdin ama bugun degisir yarin degisir deyip bekledik ve kaybettik. onemli olan sagligi kaybetmemek. sevdiklerini tanimak. sabirli ol kardesim. sukret birde sektoru iyi degerlendirmek lazim. Tekstil cok nankor bir sektor. ozellikle sovyet cumhuriyetlerinde. Vezir de rezil de edebilir. Arkadaslarini cevreni degerlendir bilginin degerini parayla olcemessin. ozellilkle ukraynada.Malesef bizim insanlarimiz tek basima yerim hepsini fikrinde. burda sektelemeden dusmeden yurumeyi ogrenemezsin hele kosmayi hic basaramazsin. bir kolundan tutan olmak zorunda. sen artik kolundan tutan olmalisin. ufak birseylerle yeniden yikilmadan anin acik dimdik dur. senin tecruben cok az insanda var emin olabilirsin kardesin. Allah kolayliklar sabirlar versin... Yerleşim : Ukrayna / Zaporoje | Meslek : İthalat / İhracat |
kunyecimehmet Üye Toplam 127 yazı | Hepiniz benden büyüksünüzdür abilerim demek isterim size bizde suan ticaretle uğraşıyoruz insan bazen hatalar yapıyor yapmıyor değil ha düzeldi ha düzelecek derken bir de bakmışız zarar buyuk şimdi türkiyede bizde bu kış aylarında olası iş durgunluğu nedeniyle şimdilik küçülme politikası izliyoruz ... bazen burdaki sizin gibi abilerin yaşadıkların ders çıkarıp hayata uygulamak gerçekten en büyük tecrübe oluyor..... Sizin dost dedikleriniz karagünde yanınızda değil ise dost değillermiş demmekii bunu ayırt etmek lazım bir büyümün lafı vardı ticarette zarar edince yanında kimse kalmayınca '' Oh be sırtımdaki sülüklerden kurtuldum " demişti. Şimdi ayağa kalkma zamanı ailen eşin çocukların var olma zamanı olmalı En azından sığınacak bir kapımız var Rabbimiz var.. Günün birinde büyük bir derde düşersen .. Benim büyük bir derdim var deme Derdimden büyük RABBİM var de.. N.F.Kısakürek Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir.. EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ... YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz ) ersinhatir@gmail.com facebook adresim http://www.ozgultermal.com http://www.facebook.com/photo.php?v=2306744037006 Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
girisimci41 Üye Toplam 305 yazı | Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin... Öncelikle sağlık olsun. Arkadaşlarımın dediği Mevlam bir kapıyı kapatıp, mutlaka diğerini açar. Peygamber efendimiz rızkınızın 10/9 ticarette arayınız demiş ve sende öyle yaptın. Ticarette kazanmakta var kaybetmekte var. Senin tecrübelerin, yaşamışlığın da iyi bir kazanımdır. Bunları firmalara danışmanlık yaparakta kullanabilirsin. Yine aynı ciroları , aynı konuma gelebilirsin. Önemli olan yılmamak ve yıkılmamaktır... Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik Peter F Drucker girisimci41@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Emlakçı |
hiratex Üye Toplam 557 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
gama Üye Toplam 398 yazı | 12/12/2011 : 17:55:16 ![]() sevgili gırısımcı41 ve hıratex arkadaslarım. Bilgi en büyük sermayedir. dıyorsunuz. cokta dogru. ama gunumuzde etmıyor. yada degerını bılecek bırıne ben denk gelemedım. zaten uzuntumun cogu maddı kaybımdan zıyade bılgı ve bırıkımımı cope atacagımdandır. maddı kaybı dusunmuyorum. ıllakı mevlam bır kapı kapattıysa baska kapı acacaktır ona suphem yok Yerleşim : Ukrayna / Odessa | Meslek : Esnaf |
AYGÜN Yeni Üye Toplam 10 yazı | 12/12/2011 : 18:15:39 ![]() Başınıza gelenlere üzüldüm umarım tekrar eskisi gibi düzen tutturup daha da iyi yerlere gelirsiniz ticarette kaybetmekte ,kazanmakta mübahtır her insanın hayatında olabilir bu gibi iniş çıkışlar en azından kendinizi şöyle teskin edin ''Ticarette kazandım veya kaybettim,şükür ki çaresiz bir hastalık veya musibet yolunda kaybetmedim servetimi''deyin bence .Halen hayattaysak halen nefes alabiliyorsak YAPACAK ÇOK ŞEY VAR DEMEKTİR Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
matex Yeni Üye Toplam 20 yazı | 12/12/2011 : 23:18:52 ![]() sevgili gama isim bilmedğim için söylüyorum irtibata geçelim mail adresim ma_tex01@hotmail.com matex Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Tekstil |
ruchan58 Yeni Üye Toplam 44 yazı | ![]() ![]() Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun senin yaşadıklarının aynını ben burada yaşadım.Dediğin gibi hiçbirşey sermayen yoksa sıfır,ALLAH yardımcımız olsun.Ama yinede umudu kaybetmemek gerek.Bayan abiye ayakkabı işi düşünürsen ve oradaki piyasaya uyarsa görüşmek isterim.ruchan58@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Tekstil |
Bartoloucci Üye Toplam 1351 yazı | 18/01/2012 : 17:05:20 ![]() http://mob.haberturk.com/icerik.aspx?CID=1&ID=706627 Manşetler 60 milyonluk AVM’yi gasp ettiler 1/17/2012 Alışveriş merkezine 500 maskeli ve silahlı kişi baskın yaptı... Özbekistan’da tanınmış bir işadamı olan ve yaptığı yatırımlarla 60milyon dolar serveti bulunan Vahit Güneş’in (46) yaşamı, bir anda altüst oldu. Karadenizli işadamı Güneş, 9 yıl önce Güneş Tekstil adı altında Özbekistan’da ticari faaliyetlere başladı. 60 bin metrekarelik alana kurulu Özbekistan’ın ilk AVM’si Turkuaz’ı 2004 yılında Taşkent’te hizmete açtı. 2006’da da ikinci alışverişmerkezi MaksimGorki bölgesinde, üçüncüsü ise Semerkant’ta hizmete girdi. O dönem 1500 kişiyi istihdameden Güneş, 2 Mart 2011 günü kendisini 9.5 ay sürecek bir kâbusun içinde buldu. İşadamının alışveriş merkezi, o gün iddiaya göre 500’den fazla maskeli ve silahlı devlet görevlisi tarafından baskına uğradı. Baskın sırasında hemkendisi, hemkardeşi, hem de çalışanlar darp edildi. Güneş 8 gün boyunca kendi ofisinde hapsedilirken, alışveriş merkezi de o süreçte yağmalandı. Vergi kaçırdığı, hatta irticai faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla Özbekistan Milli İstihbarat Hapishanesi’ne konulan Güneş, ne avukatı, ne de ailesiyle görüştürüldü. İşadamına 80milyon dolar ceza kesildi. Sorgulanan AVM personeline de Turkuaz yöneticileri aleyhine ifadeler imzalatıldı. Ülkesinden 40 milyon dolar getirmesi istenen işadamı, bu kadar parası olmadığını söyleyince, 700 bin dolara anlaşıldı. Güneş’in Türkiye’deki ağabeyi 700 bin dolar gönderince, Güneş ve kardeşi öncemahkemeye çıkarıldı, ardından beş parasız sınırdışı edildi. ‘SİLAHLI ADAMLAR BASTI’ Habertürk’e konuşan Güneş, tüm suçlamaları reddederek, “Bir sabah ofiste otururken, tıpkı filmlerdeki gibi, silahlı vemaskeli adamlar AVM’yi bastı. Hiçbir yetki belgesi göstermeden bana vurmaya başladılar. Önce bu adamları terörist sandım, sonra ‘Esembe’ denilen Özbekistan Milli İstihbarat Teşkilatı’namensup olduklarını anladım. Sinir krizi geçirdim, ambulans çağırdılar. O gün 9.5 ay sürecek işkence başladı” diyerek söze başladı. Tüm suçlamaların asılsız olduğunu savunan Güneş, “Bana iftira attılar. Turkuaz grubuna ait 20 şirkette yapılan incelemelerde suç unsuruna rastlanmadı. Sadece gümrük antreposunda ve depolarda 60 bin dolar değerindeki malın evraksız olduğunu iddia edip, beni, kardeşim Fikret Güneş’i ve 16 şirket yetkilisini hapse attılar. O andrepoyu sadece biz değil, alışveriş merkezindeki tümf irmalar kullanıyordu. Ayrıca 500’den fazla çalışanımız sorgulanarak, aleyhimizde ifade vermeye zorlandı. 80 milyon dolar ceza kesildi. Bu süreçte Türklere karşı karalama kampanyası başlattılar. Taşkent’teki Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nin ismini değiştirdiler” dedi. ‘FİZİKİ VE PSİKOLOJİK İŞKENCE’ Özbekistan’daki hapishanede aylarca fiziki ve psikolojik işkenceye maruz kaldığını iddia eden Güneş, “Darp sonucu üç ay boyunca işitme duyumu kaybettim. Beni koydukları hücredeki diğer mahkûmlar tarafından da şiddete uğradım. Kardeşimi o kadar dövmüşler ki kalbi durma noktasına gelmiş. Yaşadıklarım sonucu az kalsın aklımı yitiriyordum. Yetkililerle resmen pazarlık yaptık, 700 bin dolara anlaştık. Türkiye’den ağabeyim parayı gönderince 7 ay sonra mahkemeye çıkarıldık. Şirket çalışanları, önceden verdikleri ifadeleri reddedince, 2.5 ay süren dava sonunda önce beraat, sonra sınırdışı edildik” dedi. Özlem Yılmaz / AHT HEM TÜBERKÜLOZ HEM DE PSİLOKOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR Geçtiğimiz 22 Aralık günü cezaevinden çıkarılarak sınırdışı edilen Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatımı mahvettiler. Özbekistan’daki mal varlığımın tek kuruşunu Türkiye’ye getiremedim. Her şeyim uçup gitti. Şu an evim bile ipotekli, 1.5 milyon dolarlık borcum var. Ama yine de yaşadığıma şükrediyorum. Hapishane koşulları yüzünden ciğerlerim iflas etti. Hem tüberküloz tedavisi, hem de psikolojik tedavi görüyorum. Ayrıca şirketimize ilişkin tüm belgelere de el konuldu. Özbekistan’da son bir yılda 100’e yakın Türk firması mal varlıklarına el konularak kapatıldı. Yöneticilerin bir kısmı hapiste, bir kısmı da malını mülkünü bırakarak kaçtı. Bu süreçte ne büyükelçi, ne de Türk yetkililer hiçbir şey yapamadı. Elbette dava açacağım.” www.haberturk.com Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
serdarcift Yeni Üye Toplam 15 yazı | 19/01/2012 : 21:31:50 ![]() Yiğit düştüğü yerden kalkar sevgili gama marifet hiç düşmemek değil düştüğünde yeniden kalkabilmektir inancı yüksek birisin asla vazgeçme emin ol çok daha büyük başarılara imza atacaksın Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Diğer |
sedatyalcin Üye Toplam 258 yazı | 20/01/2012 : 16:33:51 ![]() herkese ukraynadan selamlar.sevgili gama ne anlatmissa hepsi dogrudur.kendisi oncelikle cok degerli mutevazi ahlakli durust bir kisilige sahiptir.cokta iyi bir aile reisidir.ben bunlari nerdenmi biliyorum?ben kendinin yaninda calisan elamanlardan biriydim.kendisine burdan bir kez daha cok tesekur ediyorum.benim en kotu zamanlarimda elimden tutmus bana is vermis ekmek vermistir.sadece bana degil cok kisiyede iyiligi olmustur.kendisininde anlattigi gibi cok tecrubeli bir ticaret adamidir.bence burada is yapmak isteyen kisilerin onun bu ticaret bilgisinden faydalanmalari lazim.saygilarla Yerleşim : Ukrayna / Sevastopol | Meslek : Diğer |
Bartoloucci Üye Toplam 1351 yazı | 20/01/2012 : 16:38:20 ![]() umarım toparlarsın. Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı |
Bence bu lafın peşinden gitmeyin. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |