01
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır devam eden toptan ticaret işime piyasa şartları sebebiyle son vermek durumundayım.... Şimdi inşaat halinde olan bir yerim var burası 24mk net dükkan çıkıyor , bu dükkan ana cadda üzeri önü metro çıkış kapısı otobüs durağı ve ATM lerin önünde 2 cephe an caddelere ve yaya trafiği oldukça yoğun ön kullanım alanı var...
02
Herkese merhabalar ... Aklima söyle bir fikir geldi rakam çok büyük olmadan bir ise yatirim yapmak...Veya bis kurmak (veya sansimizi paylaşmak diyelim) Basit anlatmak...
03
Merhaba. Iki dönüm tarlamda ata tohumu ile ve hiç kimyasal ilaç kullanmadan sebze meyve üretiyorum. Bu ürünler aslında organik ama sertifikası yok.
04
Zonguldak Kilimli Bölgesinde Kurumsal Kimlik Yapısı ile 2020 yılında kurulmuş bünyesinde ortalama 200 ortaklı bir Tarımsal kalkınma Kooperatifi olarak Tarım ve Orman...
05
Kurmayı düşündüğümüz ve bu sitede yatırımcı aramak için ilanını verdiğim ilanla ilgili arayışımız devam etmekle birlikte; başka nasıl bir yol izleyebilirim.
06
OMÜ iş birliği ile projelendirilmiş, kapsamlı fizibilitesi tamamlanmış know-haov u tarafıma ait kar oranı cazip, ürün imalatı tesisi kurmak için yatırımcı nasıl...
07
Değerli arkadaşlar. çalışmalarımız soncunda aşağıda yazılı hazırlıkları tamamlanmış fabrika kurulumu için yatırım yapacak - ortaklık kurabileceğimiz yatırımcı aramaktayız.
08
Merhaba Arkadaslar , en son 6 dil once bu foruma girmişim , cok uzun bir ara olmuş . Gecenlerde gelen bir bildirimle sayfanın varligini hatırladım , daha once bir kac...
09
Fabrikamız yaklaşık 50 senedir üretim yapmaktadır. Sıvı servis otomatları ile mahallenizde 19 lt veya 5 lt şişelerin self servis doldurulmasını sağlayabilir, kazanç...
10
Merhaba, Organik bir kuruyemiş toptan ihracatı için bir müşterim var. Talebinde ısrarlı. Ama birçok şartı var. Mesela tesis adresi soruyor önden.