Girişimci Editör Toplam 544 yazı |
| ||||||||
| viapasific Yeni Üye Toplam 9 yazı | 24/10/2007 : 18:43:01 Yerleşim : | Meslek : Ticaret | ||||
| elevisse Yeni Üye Toplam 2 yazı | 25/10/2007 : 20:51:47 herol Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe | ||||
| viapasific Yeni Üye Toplam 9 yazı | 26/10/2007 : 21:01:21 Dondurma sektorunde muthis bir acik var.Bakmak lazim. Yerleşim : | Meslek : Ticaret | ||||
| ozkan216_ Yeni Üye Toplam 4 yazı | 06/11/2007 : 22:22:33 ozkancakan Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| kerem00001 Yeni Üye Toplam 1 yazı | merabalar arkadaşım bence öncelikle bu kadar çok vaatte bulunma sonra hüsrana uğrarsın türkiyede işler senin düşündüğün gibi yürümüyor çünkü bende avrupada yaşıyorum ve işletmeciyim senin fikrine benzer bi yatırım yaptım fakat türkiye cok farklı başarısız olursun demiyorum fakat dikkatli olmakta fayda var yazını okuyunca bi an kendimi hatırladım sanki. umarım başarırsın! Yerleşim : Türkiye | ||||
| kocapinar Yeni Üye Toplam 1 yazı | 14/11/2007 : 00:54:02 kardesım aklında istanbulla ılgılı pıyasa ıle ılgılı ne ıstıyosan ben sana yardımcı olurum elımden gelenı yaparım islam_askina@hotmail.com bana ulasabılırsın ınsallah hersey gonlunce olur karahisar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| zeze55 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 30/03/2008 : 09:30:32 orada patent ve marka tescili üzerine bir danısmanlık firması varmı eğer türk patent enstitüsü ile anlaşmalı ise ülkeniz ortak danışmanlık firması açabiliriz yada orada sizin pirinç satma imkanınınız varsa buradan paketleyip gönderebilirim bunları bir araştırıp zeynep_gokmen1923@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Ünye | Meslek : Danışmanlık | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||