Koniks.com - Textil Alım Ve Satım

Koniks.com  
"İş Fikirleri Düşünce Havuzu"
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Kayıt ol
   Ana Sayfa  Forumlar  Pazar Yeri  Dosyalar  Arama  Yardım    Kayıt Ol
 Ana Sayfa
 Pazar Yeri
 Giyim Ve Kozmetik

Textil Alım Ve Satım

Sayfa Seçiniz: 1 / 2   1   2  > 
Yazar
flawless
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
30/09/2007 :  13:43:56  Yazarın bilgilerini göster Bilgilerim   Arkadaş Ol  Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

merhaba yeni girişimci arkadaşlar ben ihracat fazlası alıp satıorum eğer sizde bu işi yapmak isterseniz elimdeki mallardan size satabilirim.(abercrombie, g star,vs...)

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Tekstil
Konu hakkında yapılan yorumlar (Sayfa : 1 / 2)

adanur
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
09/10/2007 :  15:38:31  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı

bende ihraç fazlası ürünler satıyorum. nasıl yardımcı olabilirsiniz bana ?
iyi çalışmalar,
Songül

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : DiğerSayfanın Üstü ^

ank_ticaret
Yeni Üye

Toplam 34 yazı
09/10/2007 :  18:01:31  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
flawless, ürünlerin resim ve fiyat bilgilerini verirsen.
iyi çalışmalar..

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : DiğerSayfanın Üstü ^

yamtarhattab
Yeni Üye

Toplam 36 yazı
12/10/2007 :  07:48:31  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim  Yazarın websitesine git Website   Arkadaş Ol   Alıntı

bizm elimizde indonez ya dan ithal ettigimiz
\-yazlik
\-kiz
\-5 cesit
\-3renk bebek kiyafetleri var,(takim)

bunu nasil satabiliriz? sezonu kacirdigimiz icin satamadik depoda bekliyor ilgilenir misiniz ?
ilgilenirseniz ir mail atin detaylari yollayim ( kandemir9@hotmail.co)

Yerleşim : Mısır / Cairo  |  Meslek : İthalat / İhracatSayfanın Üstü ^

adanur
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
15/10/2007 :  11:15:38  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
merhabalar,
bu ürünlerin fiyatları nedir? ayrıca başka ürünler var mı özellikle çocuk ve bebek ? resimlerinide görebileceğim bir site adresi veya mail atar mısınız ? songul77@hotmail.com

alikaplan
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
16/10/2007 :  11:07:09  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
iyi günler
bende tekstil ürünleri alımı yapmak istiyorum fiyat verebilirseniz sevinirim iyi günler

msn ali_kaplan18@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Bilgisayar-BilişimSayfanın Üstü ^

adanur
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
17/10/2007 :  11:05:26  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
yazlık istemiyorum arkadaşım ama yinede fiyat ve resim bilgisi verirsen eğer çok cazip gelirse belki alabilirim. üstelik markası nedir ?

yamtarhattab
Yeni Üye

Toplam 36 yazı
17/10/2007 :  12:48:59  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim  Yazarın websitesine git Website   Arkadaş Ol   Alıntı
Arkadaslar elimdeki mallar yazlik tir. !!! fiyat ve resimleri suan bakir bi konumda oldugum icin yollayamiyorum iki gune kalmaz adreslerinize iletirim... fiyatlarimizin uygunlugu tarafinizin bakis acisinakalmis, sizin pazariniz kalite ve ucuzlugu ayni anda ariyorsa benim malim size cok caziptir. yani pazar mali degil. ben resimler ve fiyati size sunduktan sonra daha netlesir kafanizda iyi gunler

yamtarhattab
Yeni Üye

Toplam 36 yazı
17/10/2007 :  12:52:48  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim  Yazarın websitesine git Website   Arkadaş Ol   Alıntı
ADANA daki arkadasim, resim ve fiyattan sonra urunu gormek istersen adana'da sana numune yollaya bilirim

ahsozer
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
19/10/2007 :  02:54:25  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
Merhaba dostum eger elindeki mallarin resimlerini ve fiyat listesini bana E-mail ile gonderirsen verecegin fiyatlarda uygunsa neden olmasin
ahsozer@hotmail.com
ahsozer

Yerleşim : Belçika  |  Meslek : EsnafSayfanın Üstü ^

kuzeycan
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
26/11/2007 :  10:54:39  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
bilgi ve fiyat alabilirmiyim

dvdmerkezi@gmail.com
Herşey Öğrenmekle Başlar..

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : TekstilSayfanın Üstü ^

antiwarrior
Yeni Üye

Toplam 10 yazı
28/11/2007 :  00:04:42  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
bende tuhafiye işi ile meşgul olan bir arkadaşım için bilgi ve fiyat istiyorum
adresi : sahmeran_70@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Karaman  |  Meslek : EsnafSayfanın Üstü ^

barbycik
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
24/12/2007 :  18:30:14  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
bir tekstilci arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen mail adresime cevap bekliyorum.0-13 yaş arası toptan giyim eşyası almak istiyorum.

Yerleşim : Türkiye / İstanbulavrupa  |  Meslek : EsnafSayfanın Üstü ^

mincedaljr
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
25/12/2007 :  13:10:18  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
Merhaba,

bu konuyla ilgili bi baslik acip mail attim attim okumadiniz heralde.
Urunlerinizle ilgili sizinle detayli gorusmek istiyorum.
Lutfen mincedaljr@yahoo.com adresime bilgi gonderebilirmisiniz?

Tesekkurler
mincedaljr

pcked
Azimli İyi Yazar

Toplam 1136 yazı
25/12/2007 :  14:49:18  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - flawless
merhaba yeni girişimci arkadaşlar ben ihracat fazlası alıp satıorum eğer sizde bu işi yapmak isterseniz elimdeki mallardan size satabilirim.(abercrombie, g star,vs...)

arkadaş bu ihracat fazlası satış işi nasıl yapılır,nerden alınır ,ücretleri bir örnekle açılayabilirmisin yani çokmu ucuz,ben böyle bir iş yapabilirmiyim,piyasayı bilmiyorum
hani dyorum bir mağza açsam sizde bana yardımcı olsanız nerden alırım nerden kaça alırım gibi örnek olarakta kot pantolon verelim mesela kaça alınır kaça satılır her hangi bir marka örnekle açıklarmısın.giyim mağzası üzerine tanınmış bir markanın bayiliğini almak nekadar akıllıcadır bilgisi olan herkeze bu yazılarım

Yerleşim : TürkiyeSayfanın Üstü ^

yüce
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
07/01/2008 :  00:12:05  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - flawless

Iyi aksamlar,g-star in model ve fiyatlarini ögrenebilirmiyim,ve digerleri.
Marka,model resimleri, fiyatlar,
Saygilar
yüce
yüce

Yerleşim : Türkiye / Sakarya  |  Meslek : EsnafSayfanın Üstü ^

azraicgiyim
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
07/01/2008 :  15:58:32  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
herkese merhaba,
Bende bu ürünlerden ihraç fazlası ve orjinal üründür diye almıştım.(www.ihracatmalları.com sitesinden)Bu arkadaşın malları nasıl bilmiyorum ama bana gönderilen ürünü ben 25 ytl ye almıştım inanın 5 ytl bile etmezdi.Onun için iyice araştırmadan veya ürünü görmeden almayın derim.
Ben yaşadıgım bir deneyimi paylaştım.lütfen kimse yanlış anlamasın.Kimsenin ekmegi ile de oynamak istemem.
Belki bu arkadaşın malları iyidir.Malı görüp alın derim.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Hazır giyimSayfanın Üstü ^

rterzioglu
Deneyimli Yazar

Toplam 1574 yazı
07/01/2008 :  18:11:39  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
Tekstil ürünlerinin yurtdışı pazarlamasını yapmaktayım. ilgili ürün resim ve fiyat listelerini gönderirseniz değerlendirmeye alabilirim.

r.terzioglu[at]gmail.com

Yerleşim : Bulgaristan / Sofya  |  Meslek : TicaretSayfanın Üstü ^

yüce
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
08/01/2008 :  18:14:29  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
Ben de Ihracat fazlasi ürün ariyorum.
Bilindigi gibi büyük sirketler(tommy hilfier,espritt,g-star,)ve benzerleri türkiyede imalat yaptiriyor.Bu tür ürünler olursa ilgilenirim.
Saygilar
yüce

Yerleşim : Türkiye / Sakarya  |  Meslek : EsnafSayfanın Üstü ^

susu1904
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
17/01/2008 :  18:37:25  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
İhraç fazlası giyim alım satım yapan arkadaşlar,
Bizim elimizde 120.000 adet 15 farklı renkte seamless(dikişsiz) iç çamaşırı var, ihraç fazlası, etiketli ve asortili poşetlenmiş durumda.İlgilenen arkadaşlar ban mail atarlarsa renk,beden,adet ve fiyat detayını verebilirim.
Teşekkürler...

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : MühendisSayfanın Üstü ^

zeze55
Yeni Üye

Toplam 12 yazı
30/03/2008 :  21:47:12  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
ürünler ve fiyatları hakkında bilgi atarsan memnun olurum

Yerleşim : Türkiye / Ünye  |  Meslek : DanışmanlıkSayfanın Üstü ^

adanur
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
31/03/2008 :  10:01:26  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
evet zeze fiyat ve resim gönderebilir misin ?
songul77@hotmail.com
ayrıca hangi markalar ve 1. kalite mi ?

bilgi verirsen sevinirim
bye

ticaretci
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
27/06/2008 :  07:19:56  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
merhabalar, ben de bilgi istiyorum, almanyada satis düsünüyorum, veya sizlere is baglayabilirim,
saygilarimla

Yerleşim : / Münih  |  Meslek : TicaretSayfanın Üstü ^

kanapss
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
27/06/2008 :  12:38:30  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
selam arkadaşım bende bu i,şi yapıorum fiyatlarını ve resimleri serkanbudak_@hotmail.com adresime yollarsan sevinirim
serkan

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslekSayfanın Üstü ^

gursel73
Yeni Üye

Toplam 13 yazı
28/06/2008 :  00:13:19  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
arkadaşlar benim elimde 8.0000adet triko kazak var cok çeşit desenlerde ipligi akrilik fiyat 9.5dolar ilgilen arkadaşlar varsa görüşebilirim

Yerleşim : Türkiye / İstanbulSayfanın Üstü ^

musatur
Yeni Üye

Toplam 10 yazı
28/06/2008 :  16:21:55  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
arkadaşlar az kaldı size ihracat fazlası konusunda çok uygun fiyatlara yardımcı olucam .benim alanım yanlız bayan erkek t-shırt lerdir . isterseniz irtibata geçebiliriz.fiytlar hakkında bigilendirme yapıcam .ilgilenen olursa mail de atababilirim .istanbul dan .marcos.1920@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : GıdaSayfanın Üstü ^

zanzin
Yeni Üye

Toplam 44 yazı
28/06/2008 :  17:11:51  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
arkadaşlar elinde A&F markasının kaliteli malı bulunan varsa görüşelim..asortili alıcaz yüklü miktarda..erkek tişört, şort, bayan...ne olursa yeter ki işçilik kalite olsun..
tayfuratik@hotmail.com..

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : DiğerSayfanın Üstü ^

feneriumss
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
30/07/2008 :  19:20:11  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
iyi gunler ilaniniz hakkin da birkac sorum olacak ben g-star marka urunlerle ilgileniyorum toptan alim yapmak istiyorum hangi modelleriniz var ve fiyatlari nasil bunlari ogrenebilirmiyim efe_yigit@hotmail.de

Yerleşim : ALMANYA / Hamburg  |  Meslek : İthalat / İhracatSayfanın Üstü ^

mehdigs
Yeni Üye

Toplam 23 yazı
25/09/2008 :  19:21:43  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
iyi gunler ben ukraynanin kharkov sehrinde kot erkek bayan ust !!toptan alim satimini yapmaktayim
elinizde ilgi cekici gosterisli ukrayna piyasasini kaldira bilicek urunler var ise eyer mesajlarinizi bekliyorum!!
ozelikle arkadasin yazdgi gibi yikmasi orginal g-star gibi olan!!orginal veya sahte g-star veya benzeri urunlerlede ozelikle ilgilenmekteyim!!
ukrayna piyasasinda satilicagina inandginiz degisik urunleriniz varsada gorusup resim bazinda calisma yapip daha sonra siparis ustu calisa biliriz
hayirli gunler iyi bayramlar!!!

Yerleşim : Ukrayna / Kharkov  |  Meslek : İthalat / İhracatSayfanın Üstü ^

mercihan
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
03/02/2009 :  02:03:52  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
arkadaslar yugoslavyadayim ve tekstil ihracati yapiyorum bu tarz ihracat fazlasi a&f quiksilver prada lewis adidas nike zara puma tsort kapsonlu kaban sort kot taklit veya orginal kaliteli urunler ariyorum toptan olarak ilgileniyorum ilgilenen arkadaslar urun katologu ile son fiyat listesini bana yollarsaniz sevinirim mercihan35@gmail.com

Yerleşim : Yugoslavya / Belgrad  |  Meslek : İthalat / İhracatSayfanın Üstü ^

selimkarakiprik

Yeni Üye

Toplam 13 yazı
03/02/2009 :  03:33:23  Yazarla ilgili bilgileri göster Bilgilerim   Arkadaş Ol   Alıntı
arkadaslar ben pazarcılık yapıyorum elinizde buna benzer ürünler warsa nakit olarak alabilirim yazlık kıslık farketmez.selimkarakiprik@hotmail.com adresime resimli olarak fiyatlarla beraber atarsanız ilgilenirim
selimkarakiprik

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : ÖğrenciSayfanın Üstü ^

Sayfa Seçiniz: 1 / 2   1   2  > 

UYARI: Bu bölümde yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yaparken lütfen dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız.

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

Koniks.com
© 2000-2010 Koniks.com
Sayfanın üstüne git
7.17 saniye.
06:19:35, 9 Şubat 2010, Salı
Her türlü hataları ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.