Üye Toplam 110 yazı |
| ||||||||
| onur652 Üye Toplam 468 yazı | 31/07/2010 : 13:37:28 8000090 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||
| ycl68 Üye Toplam 110 yazı | 31/07/2010 : 13:48:56 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda | ||||
| onur652 Üye Toplam 468 yazı | 31/07/2010 : 13:54:35 büfecilik tek yapılacak iş degil ama yaparım gecimim olsun diyorsan kaliteyi hiç bozmadan ve bıkmadan çalışmalısın büfe tekel olmadıkca evlere hitap etmez okul varsa geldi geçti insan ve hareketli bir durak varsa gecindirir ilk açtıgında yeni oldugundan müşteri akar ama sonraları yerini gerçek müşteriye bırakır anlatmak istedigim aynı insanlara hitap etmek istiyorsan yandın ama sürekli yabancı müşteri geliyorsa gecinirsin ben gerçekten anlamıyorum sizi biri birşey yapsın hemen başkasıda yapıyor çiğköfteye millet doydu o işin en güzel akarı olacagı zaman mübarek ramazan ayının kışa denk gelecegi senelerdir yani en az 15 sene sonra tekrar revaşta olur ,isim hakkı telif hakkı diye parayı ***üren markalaşmak için ismini satanlar oldu bunu görmüyormusunuz. 8000090 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||