Yeni Üye Toplam 5 yazı |
|
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 14/05/2010 : 09:32:06 Alıntı
Bulunduğunuz bölgedeki çalışan restoran konseptleri nelerdir.satış yoğunluğu hangisinde fazladır. bulunduğunuz bölgede önce hedef kitleniz türkler ise mevcudiyeti nedir. fast food mu ,kebapçı mı yoksa alacard tiptemi düşünüyorsunuz metrkare büyüklüğü nedir bulunduğunuz bölgede başka türk lokantası varmıdır.bunların iş hacimleri nelerdir. bu sorulara cevap verebilirseniz . size yol gösterebilir. saygılarımla Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
sibiryam Yeni Üye Toplam 5 yazı | 14/05/2010 : 12:10:41 Alıntı
Yerleşim : | Meslek : Mimar |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 14/05/2010 : 15:13:05 Alıntı
RİCA EDERİM KATKIM OLABİLDİYSE NE MUTLU BANA... SİZ RESTAURANT İŞİ İLE HİÇ UĞRAŞMAMIŞSINIZ ANLADIĞIM KADARIYLA VE ZARURİ BİR SEBEPLE BU RESTAURANT SİZE KALMIŞ.İŞLETMEK İÇİN İŞLETMECİMİ ARIYORSUNUZ YOKSA KURULUM İÇİN İÇ MİMARMI KONU ÇOK AÇIK İFADE EDİLMEMİŞ NE İSTEDİĞİNİZİ TAM OLARAK SORUN CEVPLAYABİLEN ARKADAŞLAR BENDE BİLGİM KADAR CEVAPLAYAYIM 17 YILDIR YÖNETİCİLİK YAPIYORUM YAKLAŞIK 3 YIL KADAR RESTAURANT BAR CAFE DİSKO BEACH CLUP KOMPLEKSİNE DANIŞMANLIK VERDİM .SORU NET ANLAŞILIRSA BENDE CEVAPLAYABİLİRİM SANIYORUM SAYGILARIMLA Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
sibiryam Yeni Üye Toplam 5 yazı | 14/05/2010 : 15:19:57 Alıntı
Yerleşim : | Meslek : Mimar |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 14/05/2010 : 15:59:17 Alıntı
GENEL ANLAMDA KAPALI BİR MEKAN OLACAK ANLAŞILAN,ÇALIŞMA ÜSLÜBU GECE ÜZERİNE KURULACAKSA AYDINLATMAYA ÇOK ÖZEN GÖSTERMENİZ GEREKMEKTEDİR,YOK GÜNDÜZ AĞIRLIKLI HIZLI YEMEK TARZI OLACAKSA İÇERİNİN GÜN IŞIĞINDAN OLABİLDİĞİNCE FAYDALANMASINI VE RENK TEMALARININ ONA GÖRE BELİRLENMESİNDE FAYDA VAR OLARAK DÜŞÜNÜYORUM. İŞLETMENİZE ALACAĞINIZ İŞLETMECİ PROFESYONEL OLMASINA ÖZEN GÖSTERİNİZ.BELKİ SİZE MALİYETİ VE İSTEKLERİ FAZLA GELEBİLİR ANCAK BİR SÜRE SONRA BU FAZLA MALİYETLER VE İSTEKLER SİZE ARTI OLARAK DÖNECEKTİR. HAZIRLIK ALANLARINIZI HİJYENE UYGUN MÜŞTERİNİN CAM ARKASINDAN GÖREBİLECEĞİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLAMANIZ AYRICA SERVİS BÖLÜMÜNDEDE ÇALIŞANLARIN TEMİZLİK VE HİJYEN ANLAYIŞLARININ ÇOK FAZLA OLMASINI SAĞLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.TABİ BU GÖREV İŞLETMECİNİZİN GÖREVİ OLACAKTIR. MÜŞTERİ MASALARININ ÜSTÜNDE KULLANILAN DİSPENSER ÜNİTELERİNİN KLASİK UCUZA YÖNELMİŞ ÜRÜNLER OLMAMASINA DİKKAT GÖSTERİNİZ. KULLANACAĞINIZ MALZEMENİN TEK TİP DESEN VEYA RENKTE OLMASINA ÖZEN GÖSTERİNİZ.ÇOK FAZLA RENKLİ OLAN MATERYALLER MÜŞTERİYİ YORACAĞI GİBİ DİKKATİNİN DAĞILMASINADA SEBEP OLACAKTIR. ÇALIŞTIRACAĞINIZ PERSONELİN KIYAFET VE KİŞİSEL TEMİZLİKLERİ ÇOK ÖNEMLİDİR.BUDA EĞERKİ TÜRKİYEDEN PERSONEL GETİRMENİZ GEREKİYORSA LOJMAN TAHSİSİ VE LOJMANIN BAKIM TEMİZLİĞİ İLE İLGİLİ EXTRA ELEMAN ALIMI GEREKMEKTEDİR.ASLA SIKINTI VERİCİ YERLERDE KALMALARINI TALEP ETMEYİNİZ EĞER ZORLARSANIZ SİZE KAT BE KAT MİSLİ MÜŞTERİ PROBLEMİ OLARAK DÖNECEKTİR. UMARIM BİR NEBZE KATKIM OLMUŞTUR. SAYGILARIMLA SERTAÇ AKGÜL serakgul@mynet.com Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 14/05/2010 : 16:05:00 Alıntı
BU AE,RADA SADECE İŞLETME YÖNETİCİSİ ALMAKLA SORUN ÇÖZÜMLENMEMEKTE YÖNETİCİ YARDIMCISI ŞEF AHÇI VE ŞEF AHÇI YARDIMCISI VE İŞİN NİTELİĞİNE GÖRE ELEMAN ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.ASLA BİR NOKTADA TEK KİŞİ ÇALIŞTIRMAYINIZ MUTLAKA İKAME OLABİLECEK DÜZEYDE PERSONEL ÇALIŞTIRINIZ.BU TİP YERLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ UZUN OLACAĞINDAN PERSONELİNİZİ NORMAL ÇALIŞMA SAATLERİNİN İLERİSİNDE ÇALIŞMAYA ZORLAMANIZ DEMEK PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VE KULLANILAN HER TÜRLÜ MATERYALİN ZİYANI OLARAK ARTI MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİLİĞİ OLARAK DÖNECEKTİR.UNUTMAYINIZKİ 1 OLUMSUZ DÜŞÜNCELİ MÜŞTERİ 10 TANE MÜŞTERİ KAYBINA YOL AÇAR.1 OLUMLU MÜŞTERİ 3 BİLEMEDİNİZ 4 MÜŞTERİ KAZANDIRIR.YİYECEK SEKTÖRÜ ÇALIŞMA İLKELERİ KISACA TEMİZLİK,HİJYEN,GÖRSELLİK ÇALIŞANLARIN BAKIM DURUMU VE EN ÖNEMLİSİ İŞTE BU NOKTAYI ASLA UNUTMAYIN TUVALETLERİN ORADA YEMEK YENEBİLECEK KADAR TEMİZ OLMASI VE HOŞ KOKMASIDIR. SAYGILARIMLA Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 14/05/2010 : 16:14:49 Alıntı
TABİKİ DAMAK TADINI UNUTMUŞUM :) Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
ercanmetin Yeni Üye Toplam 5 yazı | 18/05/2010 : 20:07:31 Alıntı
beni msn e eklerseniz bu konuda bilgi almak isterim. Bizimde Rusyada yapmak istediklerimizle uyu$abilir. ercanmetin@msn.com Yerleşim : ABD / Fairfield | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
sibiryam Yeni Üye Toplam 5 yazı | 19/05/2010 : 10:49:02 Alıntı
ercan bey bulunduğumuz yer moskova değil. Yerleşim : | Meslek : Mimar |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 19/05/2010 : 10:54:47 Alıntı
Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
sibiryam Yeni Üye Toplam 5 yazı | 19/05/2010 : 11:20:40 Alıntı
Ekaterinburg, Rusya Federasyonu'nun ortabatı kesiminde, Sverdlovsk yönetim biriminin (oblast) yönetim merkezi olan kent. Yekaterinburg Rusya'nın önde gelen ağır sanayi merkezlerinden biridir. Urallar'daki en büyük kültür merkezi olan Yekaterinburg'ta Urallar A.M. Gorki Devlet Üniversitesi ile Rusya Bilimler Akademisi'nin Urallar kolu gibi yüseköğretim kurumları vardır. Nüfusu 1,293,537 (2002) olan kent Rusya'nın 5. büyük kentidir. Yerleşim : | Meslek : Mimar |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 19/05/2010 : 12:17:37 Alıntı
Ekaterinburg’da geleneksel Rus yemeklerinden egzotik Thai ve Meksika tatlarına kadar istediğiniz her türlü mutfağı bulmanız mümkün. Şehirde ayrıca balık ve çok iyi Japon yemekleri yapan restoranlar da var Öğlen yemeği Ruslarda çok önemlidir. Bu öğünde önce meze yiyip ardından çorba içerler. Ruslar “çorba içmek” yerine “çorba yemek” derler. Bunun nedeni Rus çorbalarının bol malzemeli ve koyu olmasından geliyor. En ünlü çorbaları ünlü “borşç (borç) ”, yaklaşık 500 çeşidiyle Rus mutfağının yükünü çeker. Rus Mutfağı ete dayalıdır. Çorbadan sonra esas yemek olarak bir et yemeği, yanında da patates yenir. Genelde sığır, kümes hayvanları, koyun ve domuz etleri tüketilir. Geniş av sahaları bulunduğu için av hayvanları mutfağı zenginleştirir. Tavşan, yaban domuzu, ceylan, geyik, yaban ördeği ve yaban kazı en çok avlanan hayvanlar. Havuç, patates, lahana, şalgam, salatalık, soğan, sarımsak ve bal kabağı en sık kullanılan sebzeler arasında geliyor. BU BİLGİLER IŞIĞINDA OLUŞTURULACAK MENÜLER TÜRK MUTFAĞIYLA BİRLEŞTİRİLDİĞİNDE OLDUKÇA KARLI BİR İŞLETME ORTAYA ÇIKARACAKTIR. SAYGILARIMLA Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 19/05/2010 : 12:21:49 Alıntı
AKDENİZ VE EGE MUTFAĞININ MEZE KÜLTÜRÜNÜN ÇOK GENİŞ OLDUĞUNU BİLDİĞİNİZİ FARZEDEREK.SİZE EGE VE AKDENİZ YÖRELERİNİN MEZELERİYLE ANTEP YÖRESİNİN ET YEMEKLERİNİ KULLANARAK MENÜNÜZÜ BU YÖNDE KURMANIZI TAVSİYE EDERİM Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
aydindemir Yeni Üye Toplam 2 yazı | 10/04/2012 : 14:49:42 Alıntı
ekaterinburgta is ariyorum.rusca okuma yazma iyi tekstil isletme san.tic turzm herseyden azcok anlarız.numaram 05345753686 89530036673 aydın Yerleşim : Rusya Federasyonu / Ekaterinburg | Meslek : Psikolog |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |