Yeni Üye Toplam 1 yazı |
| ||||||||
| MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 14/05/2010 : 09:34:30 Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik | ||||
| lejjyon Yeni Üye Toplam 89 yazı | 14/05/2010 : 12:38:03 22081975 Yerleşim : Türkiye / Çorum | Meslek : Diğer | ||||
| SABUNCU35 Yeni Üye Toplam 23 yazı | 14/05/2010 : 15:25:26 iyi ki koniks var :)) SABUNCU35 Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Mühendis | ||||
| lastottoman Üye Toplam 979 yazı | “Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek) Yerleşim : Bulgaristan / Veliko Tirnova | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| izcii Yeni Üye Toplam 2 yazı | 15/05/2010 : 21:23:20 arkadaşa katılıyorum özellikle rozalya diye tabir edilen mermer ler de kil yapısı fazladır. rozalyayı sudan ve soğuktan uzak tutabileceğin alanlarda kullanmakta fayda var. ucuz diye bunu tercih etmeyeceksiniz bu bir ikincisi bu mermere yüzeyinde temizleyebildiğiniz kadar temizleyin amma tuz ruhuyla amma başka bir şeyle sonuçta yine yeşillenecektir yapısındaki kil damar dan dolayı beyaz dezle yaptıklarınızda yeşillenecek ama tabi bu biraz daha uzun zaman alacak. neyse piyasada bir araştırın limra verniği diye satılan ürünler var. bu ürünleri kullanarak yeşillenmeyi biraz daha geciktirebilirsiniz tabi bu ürünlerde kalite kalite valla ben çinlilerin yaptığını gördüm keşke bulabilseniz bu ürünü gerçekten çok etkili neyse kardeş sana kolay gelsin Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Diğer | ||||
| lastottoman Üye Toplam 979 yazı | ızcı kardesın bahsettıgı cın mermerını ben gordum gercekten cok etkıleyıcı durum şu; adamlar mermer blogunu keserken kesılecek yuzeyı seramık blokla yapıstırıyorlar ve mermer bloktan 2mm kalınlıgında kesıyorlar tabıkı mermer bloguna yapıstırılan seramık bloktan dolayı tas kesılırken dagılma olmuyor peynır gıbı kesılıyor sonrada seramık blogu 8mm kalınlıgında kesıyorlar elde 1 cm kalınlıgında yuzeyı mermer kaplı meteryal kalıyor ve bunu cılalayıp mermer fayans olarak satıyorlar gercekten harıka bır teknolojı adamlar bızım bır bloktan cıkaracagımız kullanılabılır alanı ortalama 3 e katlıyorlar bu nedenlede blogu bızden almalarına ragmen urunu bızden ucuza satıyorlar. “Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek) Yerleşim : Bulgaristan / Veliko Tirnova | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| Hawk Yeni Üye Toplam 3 yazı | 16/05/2010 : 08:02:18 Sevgili arkadaşım Sana konu ile ilgili a mail gönderdim.Senin bahsetmiş olduğun sorunu çözeceğiz bu kadar masraf yapmana'da gerek yok.Rahat ol. Detaylar için benim ile temasa geçiver.A mail adresim chnwetex@hotmail.com Yorumunu bekliyorum Hayırlı pazarlarlar Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Kimyager | ||||
| Hawk Yeni Üye Toplam 3 yazı | 17/05/2010 : 03:30:26 Mermer üzerindeki yeşilleri temizlemek için aramış olduğunuz kimyasalı numune olarak hiçbir ücret talep etmeden göndermeye hazırım.Lakin posta adrsinizi bana bildirmeniz gerektiği gibi,kargo ücretinide üstlenmeniz gerekmektedir. Ayrıca size konu ile ilgili mail göndermiş bulunmaltayım. Ve detaylar için bekliyorum. Saygılarımla Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Kimyager | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||