Yeni Üye Toplam 2 yazı |
| ||||||||
| İdealist Üye Toplam 464 yazı | 27/03/2010 : 20:03:47 B.Kaan Yerleşim : Türkiye / İçel | Meslek : Yöneticilik | ||||
| kurunta_1 Yeni Üye Toplam 18 yazı | 27/03/2010 : 20:51:03 Yerleşim : Türkiye / Karaman | ||||
| İdealist Üye Toplam 464 yazı | 30/03/2010 : 13:52:30 Benim Asıl Kafama Takılan Bu Konuda Şu Mesela Benim Bulundugum Bölgede Hiç Temizlik Firması Yok. Büromda Kendime Ait. Ama Temizlik İşini Nasıl Organize Edicem Yani Buradaki Piyasada Bilene Sorsan İşi Asla Anlatmaz. Örnegin Bay Bayan Personel Aldım Para İşi Nasıl Oluyor Temizlige Gonderdim Malzemeleri Neler Olabilir Mesela Ev Temizlikleri.. Bu Konuda Aslında İyi Bir Arastırma Şart.Bence Ama Nasıl Arastırıcam Onu Net bilmiyorum. B.Kaan Yerleşim : Türkiye / İçel | Meslek : Yöneticilik | ||||
| mmelek Yeni Üye Toplam 2 yazı | 31/03/2010 : 00:56:14 Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Sigortacı | ||||
| İdealist Üye Toplam 464 yazı | 31/03/2010 : 10:23:32 Anlıyorum Benimde Mersinde Çevrem Çok Fazla Var Daha Doğrusu Koca Şehirde Beni Tanımayan Yok Denicek Kadar Azdır... Yanlız Çıktım Tamam Gündelikçileri Tuttum Bu İnsanlar Temizlik Ürünü Olarak Ne Kullanır Gündelikçilerin Parasını Benmi Vericek Gittikleri Evmi Ve Gündelikçiler Beni Dolandırabilirmi Buda Var Gerçi Şu Var Ben Firma Oldugum İçin Güven Veriyorum O Ayrı Meselede..Bunları İyi Analiz Etmek Lazım Bence. Tek İşim Bu Degil Zaten Birçok İş Yapıyorumda Bunun İçinde Bir Odamı Ayırırım Organizasini Yaparım Diye Soruyorum Ve Arastırıyorum Acıkcası Güzel İş Nihayetinde. B.Kaan Yerleşim : Türkiye / İçel | Meslek : Yöneticilik | ||||
| İzotop Yeni Üye Toplam 54 yazı | Hizmet sektörü zordur, bayanlarla uğraşmak daha da zordur.Bu işi ben de düşünmüştüm ancak bu işi yapacak personel her zaman yamuk yapmaya eğilimlidir.Yanımda çalışan yardımcılardan biliyorum.Kimisi geldi ben daha önce gittiğim evlerde banyo temizlemedim dedi.Kimisi geldi saat 5 te ben bu saate kadar çalışırım dedi.Talep çok ama müşterilerden çok personeliniz sizi uğraştırır.Bence belli alanlara yönelin temizlik işinde.Halı,koltuk yıkama,stor prede temizliği gibi.Bu işten daha çok hem de başınız ağrımadan kazanç sağlarsınız.Nacizane fikrimdir. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Öğretmen | ||||
| İdealist Üye Toplam 464 yazı | 31/03/2010 : 15:13:42 Tamam ÖyleYapıcaz Varsayalım Peki Bunun İçin Neler Gerekli Yani İkinci Önerinizİçin?. Ve Maliyet Ne Tutar Tahminen Ve Organizesi Nasıl Olabilir?. B.Kaan Yerleşim : Türkiye / İçel | Meslek : Yöneticilik | ||||
| byhp Yeni Üye Toplam 43 yazı | 31/07/2010 : 14:57:44 İdealist ben mersinde yaşıyorum isterseniz yüz yüze bir görüşelim şu anda temizlik şirketimiz var ve yaptıgımız işler mevcut yeni kurulan bir iş sizin gibi çevresi olan bir ortak arıyoruz... byhp@windowslive.com byhp Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| sf_temizlik Yeni Üye Toplam 89 yazı | ARKADAŞALAR 12 YILDIR TEMİZLİK VE PERSONEL ÇALIŞTIRMA İŞİNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAYIM İLGİMİ ÇEKTİ OKUDUM ŞU AN 2500 AŞKIN PERSONEL ÇALIŞTIRAN BİR FİRMAYIZ . TABİKİ BİZDE KÜCÜK BAŞLA**** GELDİK BU SEVİ YEYE ÖNCE VİLLA EV İŞİ APARTMAN TEMİZLİGİ VSS KÜCÜK İŞLER YAPTIRDIK SONRA İHALELERE GİRDİK ŞU AN TÜRKİYENİN BELLİ SAYILI FİRMALARI ARASINDAYIZ .. BU İŞİ YAPACAK ARKADAŞLARA TECRÜBELERİMDEN YARDIMCI OLABİLİRSEM NE ALA ; İZOTOP ARKADAŞIN DEDİGİNE AYNEN KATILIYORUM CÜNKÜ BU İŞE AKLI BAŞINDA ADAM GELİP ÇALIŞMAZ GELSE DE SÜREKLİ BULAMASSIN TOPLUMUN EN ALT KESIMIDIR SİZDE ŞİRKET OLARAK TAAHHÜT EDİYORSUNUZ GİDER ADAMIN PARKESINI ŞİŞİRİR LEVYESİNİ KİREÇ ÇÖZÜCÜ DÖKER YAKAR HIRSIZLIK YAPAR DİREK SAVCILGA DÜŞERSİNİZ BU HİZMET SEKTÖRÜ MEŞAKATLİ İŞDİR ÖNCE EKİBİN İYİ OLACAK BU İŞDE MAHALLEDEN YEVMİ İLE GÜNLÜK 25 ,30 TL ARASI TLF EDİPDE İŞE GELEBİLECEK BAY BAYAN ELEMANLAR BULMANIZ LAZIM BUNLARA MAAŞ VERME YERİNE BU ŞEKİLDE YAPMANIZ LAZIM BUNLARDA HER ZAMAN BULAMASSINIZ Kİ BULDUNUZ SÜREKLİGİ OLMAZ BEN SİZİ CAYDIRMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM YANLIŞ ANLMAYIN ZORLUGUNU SOYLUYORUM İŞ SÜREKLİLİK KAZANDIMI MAAŞLI ELEMAN TUTARSINIZ ; GELELİM HALI KOLTUK İŞİNE BUNLAR İÇİN ÖNCE KURU KÖPÜK HALI YIKAMA MAKİNASI ALMANIZ LAZIM TASKİ NİN DEGERİ 7- İLA 8 BINLIRA ARASI 3 MOTORLU VAKUM ALMANIZ LAZIM IKINCI ELINI 600 700 BULURSUNUZ DILERSENIZ SATABILIRIM SIZE BIZDE KURUMLARDAN KALMA ELIMIZDE VAR AYRICA BUNUN YANINDA KRİSTALİZE CİLA İŞİ CIKAR Kİ EN KARLI O METREKARESİ 5- 6 TL DEN ATIIR SADECE BIR BIDON CILA BIRDE BIR KUTU TEL BIR ELEMAN DIR MALIYETI BUNDA GUZEL PARA KAZANIRSINIZ ORTALAMA 3+1 BIR EVIN İNŞAAT SONRASI TEMIZLIGI 3 ELEMANLA BIR GUNDE BITER BIR ELEAMAN ISLAK ZEMINE BANYO WC MUTFAGE VERİRSİNİZ İYİ BİR CAMCINIZ Kİ CAM SİLME VE KAZIMA APARATLARI OLMASI LAZIM BİR KİŞİYİDE TOZ ALMA İŞİNE VERİRSİNİZ OGLEN YEMEKLERINI VERIRSINIZ ARABANIN GAZINI KOYARSINIZ KENDI YEVMIYENIZI KOYARSINIZ FIRMA KARINIZI KOYARSINI MALZEME 3+1 EVE 1 LITRE GENEL TEMIZLIK 1 LITRE PRİL Kİ CAMLARI PRİLLE SİLİN DAH AGUZEL PARLAR HALILARI DA PRİLLE YIKAYIN MESLEK SIRRI BUNLAR :) YANLZI FAZLA KULLANMAYIN COK KOPURUR 10 ADET TEL GIDER KIREC KAZIMAK ICIN SKOC BREYT GIDER 10 ADET KURU MOP ISLAK MOP PUSKULLU PASPAS 1 PKT 6 ATED TOZ BEZI GIDER TOPLASAN YANI 10 LIRAYI BULMAZ MALZENIZ ORTALAMA 250 DEN AGZINI ACARLAR AMA MUSTERI KACMASIN DIYE FIYAT KIRILIR PAZARLIK ESNASINDA DURUM BU KARDEŞ YANLIZ REKLAMI IYI YAP POSTA KUTULARINA BORŞÖR INSANLARIN GECIDIGI YER BORUSUR BOL BOL OLACAK 200 300 ADET DEGIL 50000 100000 ADET BIRDE BRANDA YAPTIR TEMIZLIK YAPTIGIN EVIN BALKONUNA ) BIRDE BRANDA YAPTIR TEMIZLIK YAPTIGIN EVIN BALKONUNA AS BURANIN TEMIZLIGI BILMEM NE TEMIZLIK FIRMASI TARAFINDAN YAPILMAKTADIR DIYE ODA GUZEL REKLAMDIR ANINDA OKUNAKLI DIKKAT CEKICI SEKILDE... AMA SANA ACIZ AAN FIKRIMI DEYIM COK PARA KAZANMASIN BAK ARKADAS EGER TEMINAT VEREBILECEK EVIN VARSA BANKAYA BUNLARLA UGRASMA BENIM FIRMAM VAR 600 BINLIR IŞ BİTİRME BELGESİ VAR GEL SANA SATAYIM ONU HASTANELERIN TEMIZLIK IHALELERIEN GIR UGRASMA EV ISIYLE APARTMAN TEMİZLİGİ İLE SİDİKLİ KARILARA :) Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek | ||||
| research Yeni Üye Toplam 9 yazı |
Selamlar, bende bu işe başlamak istiyorum, ancak sermayem yeterli olmayabilir.Şirketinizle ilgileniyorum, meblağ yüksek değilse görüşebiliriz. Fiyatı öğrenebilirsem finansman yolları arayacağım...Hayırlısı diyelim...Teşekkürler. RSearch Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Yöneticilik | ||||
| sf_temizlik Yeni Üye Toplam 89 yazı | mrb reserarch bizim şirketin satacagım sırketın yanı ; hale hazırda 24 tane calısanı var satmayı düşündügüm için o şirketin üzerinde pek işçi tutmadım 31,12,2010 yılında sözleşmesi bitiyor iş bitirme olarak temizlik hastane temizligi 600 binlire teknk personel 380 binlira kalorifar yakma elemanı işi 80 binlira çeşitli iş deneyim belgeleri var cirosu 1.500,000,00 tl yi aşkın bankarlarda kredisi yüksek teminat limitleri ve kredileri güzel 2007 kurulumlu alıp hemen işe başlayabilecegin ihalelere katılabilecegin bi firma fiyatı ise ciddiysen görüşürüz yanlız 210 binliradan aşagı vermeyı dusunmuyoruz eger düşünürsen sf_temizlik@hotmail.com meail atabilirsin iletişim bilgilerini ben sana dönerim Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek | ||||
| cihanunal Yeni Üye Toplam 13 yazı | 08/08/2010 : 21:31:25 peki birşey dikkatimi çekti bir kadını 25 30 tl yovmıyeye nasıl ikna ediyorsunuz gittiği evle anlaşıp 60 liraya haftaya kendi temizliğe gitmesini nasıl önlüyorsunuz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| Desert16 Üye Toplam 300 yazı | 09/08/2010 : 14:36:48 Son zamanlarda güzel bir sektör olmaya başladı bu iş....Ama profesyonel yapılmalı elbet.. - Kendi işinin patronu/elemanı... - Bilgi paylaştıkça çoğalır... - Ticaret beceridir... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Ticaret | ||||
| sf_temizlik Yeni Üye Toplam 89 yazı | CIHAN UNAL O DA VAR TABI ODA AYRI BIR SIKINTI AMA EV SAHIBIYLE SOZLESME KOYARSAN ARANA BU SIKINTILAR OLMAZ DEDIM YA BENDE TEMIZLIK FIRMASIYIM AMA BEN SU AN IHALE BAZINDA YAPIYORUM OZEL SEKTORLE UGRASAMIYORUZ SUNKU BU SIKINTILARDAN DOLAYI TIKSINDIM EV SAHI KADIN ANLASIYOR ARAD SOZLEME VAR PARANI ALIYORSUN BIR YILLIK AMA NEYE YARIYORKI ICRA KANALI ILE SIKINTI YANI Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek | ||||
| reliablemann Yeni Üye Toplam 9 yazı | 17/01/2011 : 01:10:47 konu açılalı baya olmuş ama ben bi fikir danışmak istiyorum.temizlik şirketinin yanına veya altına orta büyüklükte birde oto yıkama kursak sizce nasıl olur.güvenilir bir yakınımız biz iş bağlamaya çalşrken dükkanları kontrol altında tutar ve en azından sabit bi gelir durumu olur.sizce? mtn Yerleşim : Türkiye / ADANA | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| sf_temizlik Yeni Üye Toplam 89 yazı | oto yıkamadada halı yıkama işi yaparsınız ekstra Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek | ||||
| reliablemann Yeni Üye Toplam 9 yazı | 18/01/2011 : 17:50:59 evet.bilginiz varsa her iki işlede detaylı paylaşırmısınız mtn Yerleşim : Türkiye / ADANA | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Moz Yeni Üye Toplam 13 yazı | 18/01/2011 : 19:27:45 M. öztürk Yerleşim : Danimarka / Kopenhag | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| manisa Yeni Üye Toplam 1 yazı | iş degisikligi sebebı ile temizlik büromu kapattım ama resmıyette acık dahılıye telefonumu ve cep telefonumu iş yerımın ısım hakkını satıyorum ilgilenenlere (manisa lider temizlik) manisa45 Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Esnaf | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||