Bulgaristanda Hayvancılık Yapmak İstiyorum - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Bulgaristanda Hayvancılık Yapmak İstiyorum

wolfgang
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
08/03/2010 :  21:48:23 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Merhabalar...
Bulgaristanda köy yerinde bir evimiz ve arazimiz var.
Bildiğim kadarıyla hayvancılığa teşvik politikası uygulanıyor ülkede. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını bekliyorum. Acaba teşvikleri hangi kurallar doğrultusunda alabiliriz.
bu hayvanları nereye satabilirim. Başlangıcta ne kadar hayvan almam gerekiyor.

Umarım bilgisi olan arkadaş vardır.
Saygılarımla
CHASTEL

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Diğer

UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız!
Detaylı bilgiler ve sorumluluklar için kullanım şartlarını okuyunuz.

• İlanın kalitesi ve ilan sahibinin yaptığı önceki alışverişler için ilan sahiplerine referans sorabilirsiniz.
  • wolfgang
    Yeni Üye

Toplam 3 yazı
    10/03/2010 :  15:08:58  Alıntı
    güncel yokmu bilgisi olan !!!
    CHASTEL

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Diğer
    weird-sofya
    Yeni Üye

Toplam 6 yazı
    16/09/2010 :  21:34:18  Alıntı
    merhaba arkadasim, bende bulgaristan sofyadayim
    aslen istanbulluyum esim burgaz bolgesinden.burda sofyada tekstil firmamiz var fakat esimli hayvancilik konusuna cok olumlu bakiyoruz, fakat bakmak yetmiyor belli bir kapital gerekiyor . baslamak icin eger kucukbasla baslanacaksa en az 400 -500 koyunla baslamak gerekiyor. AB hayvancilik icin ortamala proje bedelinin % 60 ini karsiliyor fakat hayvan parasini vermiyor ...onun disinda her turlu destegi sagliyor. ama oncelikle belli bir miktar hayvan alip kislanin icine sokmak gerekiyorki AB FONLARINA BASVURU YAPILABILSIN. daha bayagi bir detay var eger hala Bulgaristandaysan beni arayabilirsin.
    mail adresim contact@ag-bg.com
    Saygilar,
    Weird

Yerleşim : Bulgaristan / Sofya  |  Meslek : İthalat / İhracat
    baycora
    Yeni Üye

Toplam 14 yazı
    19/09/2010 :  23:38:02  Alıntı

Kardeş;Bulgaristanda bu işi yaparsan besicilikle ilgilenirsen,ben senden ne kadar erkek buzağın varsa alırım,ya da sen Bulgaristanda buzağı toplayıp bana satabilirsin,bunun için Turkiyeye ihraç edebilmen gerekli,yani yasal prosedürleri tamamlamış olman gerekir.

Yerleşim : Türkiye / Nevşehir  |  Meslek : Turizm
    ali selim
    Yeni Üye

Toplam 90 yazı
    10/11/2011 :  23:27:25  Alıntı
    merhaba baycora arkadas ben bulgaristandanim eyer istersen ben buzagin toplarim erkek disi hic sorun deil ara beni anlasalim.+3590899389979.

Yerleşim : Bulgaristan / Dulovo
    Niyazi79
    Yeni Üye

Toplam 6 yazı
    29/08/2015 :  15:43:35  Alıntı
    Merhaba
    Konu guncel mi?
    “Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir.” Cenap Şahabettin

Yerleşim : Bulgaristan / Popovo  |  Meslek : İthalat / İhracat
    trakyali
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/11/2015 :  21:50:46  Alıntı
    bulgaristandan istediğiniz cins ve miktarda hayvan getirebilirim, bilgi için sezgin01@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ  |  Meslek : Satış / Pazarlama

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
    • Varolan yazılara yorum yapabilir,
    • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

3.64 saniye.
    01:00:56, 10 Haziran 2026, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım