Dolmuş Hattı - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Dolmuş Hattı

ahiskali
Yeni Üye

Toplam 13 yazı
08/03/2010 :  16:13:10 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

arkadaslar sıze danısacagım ıkı konu var

1- edırne -tekırdag-kesan-lüleburgaz-çorlu arası çalısan guzergahda bulunan bi şirketten hattı ve calısan arabayı aldım araba kredıyle ama. hatta 20 araba var 1 yıldır calısıyo hat buyuk meblaglar beklerken anca aracın kredısını cıkartıyo yanı 1,5 mılyar hattın bedelıde 50 mılyar.bana bısey kalmıyo sımdılık....bu hatlar hakkında bılgısı olan arkadaslardan bılgı alabılırsem sevınırım

2- eskişehirde calısan 9 kısılık dolmus hatları var 2 ve 8 no'lu dolmuslar bu hatlarda plaka kıralayabılıyorsun 40 mılyar hava parası alıyolar 3 yıl yada 40 ay sozlesme yapıyosun ayrıyeten her ay 1,150 hat sahıbıne verıyormussun alıcı gıbı degılde muhabbete dayalı 15 soforle konustum aylık 3 mılyar karı oldugunu soyluyolar yanı mal sahıbıne verılen sofor mazot falan cıktıktan sonrakı tutar bu.aklıma mantıklı geldı ama yınede ınsan bılemıyorum tabı bılgısı olan varsa yada bu ıslerden anlayan varsa bı yardımcı olursanız sevınırım.

allah herkese bol ve hayırlı kazanc versın.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Muhasebe
Bartoloucci
Üye

Toplam 1359 yazı
09/03/2010 :  23:10:01  Alıntı
Sabit bir kalkış saati yok. Var olduğu söylense de bu saat dilimlerine uyulmuyor.
Çok süratli ve tehlikeli araç kullanılıyor. Dolmuş mantığı uzun yolda pek çekilmiyor. Kısa mesafeler için süper olur aslında meselela şehiriçinde olsa harika olur.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim : Türkiye / Özel  |  Meslek : Diğer
Bartoloucci
Üye

Toplam 1359 yazı
09/03/2010 :  23:12:55  Alıntı
bu tür araçlar daha cazip geliyor aslında

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

ahiskali
Yeni Üye

Toplam 13 yazı
10/03/2010 :  08:51:15  Alıntı

dogru soyluyorsun odin ama bıldıgım kadarıyla ulastırma bakanlıgının ızın verdıgı araclar koyuluyo hatlara

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Muhasebe
sharktr
Yeni Üye

Toplam 56 yazı
10/03/2010 :  11:23:44  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - OdiN
bu tür araçlar daha cazip geliyor aslında

dostum bu resmi nasıl ekledin ben başaramadım mümkünse kısaca anlatırmısın

Yerleşim : Türkiye / Mersin  |  Meslek : İşsiz
Bartoloucci
Üye

Toplam 1359 yazı
18/03/2010 :  23:11:54  Alıntı
Yazıya yorum gönder (kırmızı renk) tıklayınız.
metin editörü (yazı yazılan bölüm) üst satırda sağdan 3. resim gibi olan simgeye tıklayacaksınız img ibaresi olacak...
resim adresini img kodları arasına yapıştırın bu kdr.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

3.39 saniye.
01:00:54, 10 Haziran 2026, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım