Yeni Üye Toplam 13 yazı |
| ||||||||
| Bartoloucci Üye Toplam 1359 yazı | 09/03/2010 : 23:10:01 Çok süratli ve tehlikeli araç kullanılıyor. Dolmuş mantığı uzun yolda pek çekilmiyor. Kısa mesafeler için süper olur aslında meselela şehiriçinde olsa harika olur. Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer | ||||
| Bartoloucci Üye Toplam 1359 yazı | ![]() Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer | ||||
| ahiskali Yeni Üye Toplam 13 yazı | dogru soyluyorsun odin ama bıldıgım kadarıyla ulastırma bakanlıgının ızın verdıgı araclar koyuluyo hatlara Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe | ||||
| sharktr Yeni Üye Toplam 56 yazı |
dostum bu resmi nasıl ekledin ben başaramadım mümkünse kısaca anlatırmısın Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : İşsiz | ||||
| Bartoloucci Üye Toplam 1359 yazı | 18/03/2010 : 23:11:54 Yazıya yorum gönder (kırmızı renk) tıklayınız. metin editörü (yazı yazılan bölüm) üst satırda sağdan 3. resim gibi olan simgeye tıklayacaksınız img ibaresi olacak... resim adresini img kodları arasına yapıştırın bu kdr. Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||