Yeni Üye Toplam 1 yazı |
| ||||||||
| benmazlum Üye Toplam 139 yazı | 08/02/2010 : 12:28:44 HINDI ISINI BILIYORMUSUN. KARLILIK NEDIR? TAVUKMU DAHA KARLI HINDIMI OZELDEN GORUSELIM. urumbazar@yahoo.com huseyin mazlum Yerleşim : İran / Tehran | Meslek : Ticaret | ||||
| CoNNRoaD Üye Toplam 158 yazı | 08/02/2010 : 16:11:33 Çoğu şeyi araştırdım ama kuruluş masrafını ve yem masrafını bilemedim bi türlü. Ortalama bi rakam söyleyebilir misin? Hindi işinide araştırmıştım. Bana aynen söyledikleri şu, yerde yumruk büyüklüğünde bi elma olsun, çiğnemeden luk diyor indiriyor mideye:) Kazara yere para falan düşürme dediler. Hayvan doymuyormuş.E doymayan bir hayvanın maliyetini düşün artık.Bu arada hindi olayında benim söylediğim dedikodudan ibaret. Düşüncelerine engel olmak istemem. Kesin bir araştırmam yok yani. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Diğer | ||||
| benmazlum Üye Toplam 139 yazı | 09/02/2010 : 14:11:24 SELAMLAR, YEYIP DOYMAYAN AVRAT TAN KORKMALISINIZ. BIRDE YEMEYEN HAYVAN DAN. HAYVAN YEMELIKI ET YAPSIN, BIR KILO NET HINDI ETI ELDE ETMEK ICIN 2.6 KILO KALITELI YEM TUKETMESI LAZIM. KIRMIZI ETTE RAKAMLAR NEDIR BILMIYORUM. AMA TONLARCA SAMANI YEDIRSEN HAYVANA NE SUT VERIR NE ET , BELKI CANINI VERIR BIR MUDDET SONRA. TEKRAR EDIYORUM KALITELI YEM YEYEN HAYVAN KENDININI DE BESLER YAVRUSUNUDA BESLER VE SAHIBINIDE BESLER. ZATEN HINDI YAPILACAKSA, YEMI KENDIN HAZIRLAMALISIN. HINDI ISI MISIR AGIRLIKLI YEMI ,ETE CEVIRME ISIDIR. BIRDE KESIMHANE YAKINLARDA OLMALI. SAYGILARIMLA. HUSEYIN MAZLUM Yerleşim : İran / Tehran | Meslek : Ticaret | ||||
| astana Üye Toplam 305 yazı | 09/02/2010 : 14:49:16 Türk beyaz et üreticilerinin Rusya pazarına girebilmeleri için "devlet teşviki" devreye giriyor. Ziraat Bankası, yumurta ve et tavukçuluğu konusunda kullandırılacak kredilerde 250 bin lira olan limiti 1,5 milyon liraya, kanatlı sektörüne yönelik biogüvenlik konusundaki kredilerde ise 1,5 milyon lira olan limiti 7,5 milyon liraya yükseltti. Yerleşim : ALMANYA / Münster | Meslek : Serbest meslek | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||