Yeni Üye Toplam 4 yazı |
| ||||||||
| macromx Editör Toplam 146 yazı | Bu arada işinde hayırlı olsun. Dayanamadım bir mor fikirde ben sunayım istedim. Kuruyemiş için kesekağıdı nasıl olsa yaptıracaksın. Kesekağıtlarına sudoku bulmacası bastırmak nasıl olur. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Diğer | ||||
| Ismail KIRTILLI Yazar Toplam 997 yazı |
Kese kağıtlarını kullanmak iyi bir fikri gerçekten. Üzerine gidilirse başka şeyler de çıkabilir. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| smaTadr Yeni Üye Toplam 43 yazı | 18/10/2009 : 17:54:45 bende büfe işi yapmayı düşünmekteyim, tost soğuk sandeviç şeklinde gıda ağırlıklı olmasını yönünde bir eğilimm var, varsa görüşlerinizi almk isterim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| berhanmert Yeni Üye Toplam 36 yazı | 18/10/2009 : 18:52:10 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| berhanmert Yeni Üye Toplam 36 yazı | 18/10/2009 : 18:56:23 içki ihtiyacın olursa her türlü konuda yardımcı olurum güzel iş ama işin fırlamalını öğrenmen lazım şart:) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| homongolos Yeni Üye Toplam 3 yazı | 04/01/2010 : 21:28:17 kuruyemiş işini yapmak istiyorum ama bir bilgim yok.nasıl sektör neler gerekiyor ilk başlangıç nasıl olacak uygun zaman mı bunlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum bilenlerden... Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Öğretmen | ||||
| mehmet_ucmaz Üye Toplam 170 yazı | bu konu da bende bilgilenmek isityorum tekel kuruyemiş kira hariç gider gelir nasıl olur vs... Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Diğer | ||||
| fromisland Yeni Üye Toplam 29 yazı | 05/01/2010 : 22:07:40 O kitabi okuyup kuruyemis tekel isine girmekte enteresan dogrusu. Allah bol kazanc versin Nothing venture, nothing gained. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Esnaf | ||||
| Desert16 Üye Toplam 300 yazı | 05/01/2010 : 23:11:55 Ya bu zamlarla bir kez daha dşünülmeli derim.. Şuraya bakın mislinin misli zam tekel maddelerine...Olmaz bu kadar yani pess.... - Kendi işinin patronu/elemanı... - Bilgi paylaştıkça çoğalır... - Ticaret beceridir... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Ticaret | ||||
| METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 06/01/2010 : 10:53:55 Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| onur652 Üye Toplam 468 yazı | 31/07/2010 : 14:32:08 13 senelik tecrübeme dayanarak kardeşim tekel büfe eger en az 3 kişi isen aç derim yalnız yapamazsın dükkanın sermayesine gelince çok iyi tanıdıgın tekel büfeci arkadaşın varsa yada fabrika distribütörlügü' nden gidip bilgi alabilirsin ama cebinde ilk önce başlamadan 40 bin olmalı 5-6 bin açılış masrafları ufak tefek yazar kasa dükkanın durumuna göre stok rafları ,boya vs.. dükkanın dekorunu şuan adamın varsa komple efese yaptırabilkirsinki 6 aylık kira yardımı ve 50-100 kasa arası bedelsiz alabilirsin ama ilk önce ekibini ayarla iyi bir nokta bul sermayen sadece dükkanın m2 sine baglı kiran 1500 lirayı geçmesin ki hammallık yapmayasın ama tek tekel düşünme ızgara kasap simit poğaca tekel bir arada düşünki günlük iyi bir noktada ciron 7-8 binin altına düşmez sabah 6.00 gece 03.00 çalışırsanız buda aylık % 15 kar demektir dükkanın yeri iyise ,kiran düşükse ,saglam güvenilir bir ekiple 5 yıl çalışsan yeterli ok. 8000090 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||