Üye Toplam 228 yazı |
| |||||||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | .bu kaçıncı serzenişim bu kaçıncı susuşum.. bu kaçıncı cümlelerimle yorumsuzluğum.. aslında bu kadar erken olmamalıydı ,, sen bu kadar çabuk unutulmamalıydın ve ben erken yaşlanmamalıydım... biraz saygım olmalıydı hatırsız hatırana hatırlanmadan aslında .... peki ben neresindeyim hayatımın.. neresindeyim unutuluşlarımın siyaha çalan köprüsünde Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Çok zor okunurdu yüzündeki çizgilerin.. kaptırmışken tam da kendimi gri tonlu yağmurlarına Asılmışken yağmur yüklü gemimdeki uykumda Daldım düşünmeden Yüzdüm açıklarında Zor girilirdi düşlerine Zordu çıkması da… Ben bıkmadım.. Uyanmak da istemedim Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Sen daha gitmeden Hapsetmeden kendi dünlerine seni Boyamadan siyaha gözlerini Ben açtım çiçeklerimi Kapattım tüm dünlerini Sen daha toplanmadan Henüz uykundan uyanmadan Ben yerine attım uçurumlara kendimi Senin için defalarca bozdum nadasa bıraktığım lalelerimi Sen farkına varmadan sildim tüm izlerimi.. Astım tüm karanlık cümlelerini Beste yaptım gitarıma sevdiğim deniz gözlerini … sen uyanma lütfen.. uyanma mum kokan derin uykumdan… .. Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Düşünmeden sadece hissederek ilerlerken.. Asırlık ağacımdın sen Öyle büyük Öyle heybetli Saklanırdım Kaybolurdum dallarının Yeşil yapraklarının arasında.. Huzur bulur.. Rengarenk ışıl ışıl ırmağının Kenarında seninle Güneşi bekler Ay ışığında düşler Seninle doğardım her gün yeniden. Senin dalların benimse yağmur damlalarım yeterdi bize Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Eski duygular zayıfladıkça bürününce SOYUT bir DURUŞa elde kalanla meze olunur satırlara elindeki bitmeyen cigaran da malum olma başlayınca isyan çanlarına beklemekten sıkıldın başladın sitemine gelmeyen çehresi yitik tel örgüler ardına saklanan infazcıya sen de farkındasın meze olduk bak zayıflayanlara ve cümle olduk boş sayfalara..... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Gitme vakti çoktan geçti Farkındalıklarım boyumu aşmışken Dev dalgalarında küçük bir çırayım artık ben Nereye tutunmaya çalışsam senin dalların Başka yok sığınacağım bir liman Farkındalıklarım boyumu aşmışken Ben engin şelalene doğru sürüklenir buldum kendimi Yabanileşmiş Küf tutmuş kalp odacıklarından kacarken Gitme vakti geçti artık Senden baksa yok kimsem Anlamsızlaşan Nihayete ulaşmayacağı belli olan İnkarlarımla Ben uzun adımlar atsam bile Sen dev dalga ben küçük çıra Bari sen beni bırakma-ma Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Sen acı vermeyi seven adam,, Acımadan yaşlanan… Göremedin..bilemedin..dokunamadın Sana sevdalanmış mısralara Körebe oyunundaydın kendi karanlık mağaranda Duymak istemeden dinleyen Sigara gibi seni de bırakıyorum Tek kişilik oyununda. terk ediyorum kendimi sende Alıp şapkamın altına çiçeklerimi Düşüp yinelenmeyen cümlelerin izine Seni mevsimlik sevdalarına emanet ediyorum… güzel bi şiir..kötü yorum olmasınnnn:( Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Acıyı hissetmeden ,yasadığını sanan adama, mevsimlik sevdalar yasaması ümidiyle:)) ...ben unuttum..hayal zaten.. hayat devam ediyor..ne kadar yakarsak da..isyan etsek de durduramıyoruz zamanı..giden gitmiştir..DÖNMEZ.. şebnemin sarkısındaki gibi deli kızım uyan..söylenenler yalan.. Aldığın yaralar içine kanıyor. kurduğun hıçkırıklı kısa cümlelerden .zamanda zamansızlaşmak.. anlamın içinde anlamsızlaşmak Acılarının zayıflığında mahvolmak isteyişinden Sabah uyandığında pencereden dışarı bakıp derin nefes alışından Ve beni anlamlı satır aralarına sığdıramayıp Sigaranı yakışından anlaşılıyor.. Ben alıştım artık anlamsız anlamsızlaşmaların arasında kaybolmaya Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | "Bu masalar bos kalmaz" der..."Giden, gider" der. Bu bir savunma taktigidir veyahutta bir kendi-kendini bir ayriliga hazir tutmaktir. Terkeder bile sevdigini gözünü kirpmadan ama cekilir tenhalarda aglar...Gururludur, oynatmaz ne kendisi ile nede inandiklari ile..hele kendisini asagilattirtmayi hic kabullenemez.diyorsunuz..aslında; Gittim ben gelmelerin arasında Kaldım ben sevmelerin yarısında... Agustosta terkedecegim onu ve o da hissediyor bunu..diyorsunuz..peki; zaman nedir sevdigimin nazarında aslolan su ansa..... Insallah sende benimkisi gibi degildin...bilemem... Insallah seninki de, benim gibi degil di......!!!!belki de.... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Gittin sen gelmelerin arasında kaldın sen sevmelerin yarısında beklemeden yittin sen sandıgınların deryasında sıra bana geldiğinde anladın dumansız sigarasın artık sen.. gidiyorsun.. sandığınların deryasına..... Rüya; rüzgara karşı kana kana koşuyorum.. bulutlara inat açıyorum.. ve senin gözlerin yıldızlara masal anlatır buluyorum kendimi.. kurumuş bir ağacın dalında sallanıyorum.. düşmekten korkmadan sadece mevsim baharı bekliyorum... Eylül de yağmurlarla doğmuşum sarıyı sonbaharı bundan sevmiyorum... uyku vakti geldi kapıyorum gözlerimi... taki;çook güzel bir yazıı...çok duygulandım.. sanki .. Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| nahide Yeni Üye Toplam 8 yazı | göksen duygularını ifade edişin çok güzel..aslında herkes anlayamaz bu içindekileri..ancak görmesini ve anlamasını bilen anlar.ruhundaki güzellik satırlarına yansırken, bitmek bilmeyen duyguların taşmakta satırlara..ne mutlu sanaki kendini ifade edebiliyor ve anlaşılabiliyorsun... YASLASAM BAŞIMI HATIRALARIMA BİR ŞAH DAMAR GİBİ VURUYOR HAYALLER VUSLAT BİLEMEMKİ HANGİ RÜYALARDA AYRILIKTAN ŞİMDİ ÜŞÜR DURUR ELLER Nahide Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | kamburlaşmış sevda Paylaşım yoksa yokum senin dünyanda.. tam da bavuluma almış kitaplarımı t cetvellerimi yola koyulmuşken senin konumunu bulmaya çalışırken bir çizgiden uzayan giden bir şeritten ibaret saydığım adımlarımla senin yamaçlarında gezerken şizofren aska mektup kitabımla kronik bir öksürük gibi bogazımdayken ilacım sandıgım kalbinin özsuyundan kalmamışken aldım bavulumu yola koyuldum.. niyetler dışında.. uzaklaşacakken.. yamaçlarından geçtim ırmagında dinlendin dallarında gölgelendim.. .......düdük sesi uzak olsun.... nahide teşekkürler.. teşekkürler.. Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | sadakat denilen duygu yok oldu beni benim sendeki izdüşümüm ile aldattın beni senin olmamı, istediğin ben ile beni kendin ile aldattın... kuru soguk esen nefesinle... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | önemli değil..yazmam gerektiğini düşündüm...! zaman aşımına uğramış zihniyetlerinde doymak bilmez inatlaşmayı adet edinmiş uslup edinen nemli yastığa sarılmaktan baska secenek istemedin sen küf tutmuş yatağından kalkıp perdeleri aralayamayan bezginlik oturmuş tam kıvamına sonunda bencillik had safhada mecalin de mi yok söylesene soluk almaya mecalin nasıl yok kendinle uğraşmaya sağır kalbine alıştırma yapmaya başlamak gerek bazen bitmelerin ortasında kana kana duymamak gerek bazen tık tak tık Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | ufkum artık kızıl.. ............ off off dondum kaldım hıçkırıklar satırlarda dondum kaldım aktı damlalar nadasa bırakılmış bir daha hiç yeşil olmayacak cayırlara gitti turuncu gemi açıklarında kendi kendini batırmaya dışı yaldızlı içi kara kitap dışarda yıldızlarım var dışarda cümlelerim var.. Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettin ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun.. bu da benim sana bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun..... Aştığın sandığın uzayıp giden ince vücutlu yolların aslında hezimet hükmetmiş suni teneffüsle dala dala dibe vurdukça çıktın sandın uyandın yalnızlığın şaşkınlığıyla elde kalan suni sevda koleksiyonlarınla uyandın uykunun en tatlı sandığın anında aslında uyandın hayatın yalanlarının sonunda giden gider kalan sen olursun sen gidersin kalan yine sen olursun kaçarı yok kural budur suni sevdalarda ..... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | yolsuz tek ince sızı.. ardına bakmadan yürüyen tek bir yagmur damlası trabzanlardan atlayıp geceyi kana kanakana içen ihtiyar bir sevda köşebaşlarındaki gizli kacamamaklarla yaşayamayan... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 12/04/2005 : 17:57:57 OL Bulutum ol, Yağmurum ol, Umudum ol sen. Gökyüzünden tane tane Yağ üstüme sen. Islansın üstüm başım, Hem de yüreğim. Donsun iliklerim Kendimden geçeyim... Gökyüzüm ol, Işığım ol, Güneşim ol sen. Iısınsın ellerim, Isınsın bedenim. Sevgin ile dolsun, Taşsın yüreğim... Yaprağım ol, Çiçeğim ol, Baharım ol sen. Yıllara nispetim, Gençliğim ol sen. Avuçlarımdan kayan Zamanım ol sen. Aldığım her nefes ol, Benim ol sen... NEZİHA ATİLA Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Üstemden çıkarmadan siyah kazağımı Yalnız kestim sevdiğin up uzun saçlarımı Sen dalgalarında boğuldun Tutamadım Ben ise çıkmaz yollarında Topladım sönmüş yıldızlarını Acı tatlıyı aratırken Sen acımadan Gerçekler düşleri özletirken Uyanmadan Sen sığlarında yüzebilen sığ insan.. Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Renkli kelebeklerin konabildiğii içi boş kelimeler karışmadan aynı satırlarda birleşmeden aynı ağızda duymak isteyen renkli defterlerin dizelerinde var olmaktan ziyade sağır kulakların hasretinde bir yudum ses olma isteyişinde oldu içi boş başaklar dolunca ağırlaşırmışlar... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 09:22:51 O insan, . Hatirimda, gönlümde olan., Müstesna bir varliktir, o insan O uykularda gül, gülizar iken., Ben düs kiriklarinda, yanilgilarda., Elimi attikça, avuçlarima kan kusar., Gül diye uzandigim her bir diken.., * Yaratilmisin gördügü, yegane güzellik., Yaratilanlarin en mükemmelidir, o insan., Askin irki olmaz ki, dili anlasilmasin., Anlasmak için vücut dilidir, kafi lisan., * Kahir, kin kapsindan çalisir., Kahrolsun fitne için yürüyen ayaklar., Fecr-i kazib de, Horoz taklidi yapar çaylaklar., Inanma., “Tavuk su içer Allah’a bakar! ” Sular ki, duru bulanik yatagina akar., Su gönül e ne ekerde biçemezler! Seytana müstak olan avareler., Ters akintiya kürek çekerler., Güzelligi ikmal edemez., Zavalli insan.., -*- 12.11.2004 . Mehmet Sani Özel Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 10:54:01 Bu Çiğdem Talu'nun sözlerimi yoksa siz mi ekliyor sunuz? Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 11:19:27 Gayet güzel. Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 11:35:15 Patlayan hep lastik olsa idi keşke, Gönlüm ya da aklım patlayana kadar. En azından şişirmeye ya da yedeğini takmaya fırsat bulabilirdim. Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 12:03:50 Ya sürekli trafik tersden işliyorsa! Ya bir gün sağdan giderken bir gün soldan gitmek zorundaysan, Ya geri dönülüzmez bir hatanın yolculuğunda gidiyorsan! O zaman tam ortada engin denizlerde boğulmak mı lazım? Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 12:08:17 Ya trafik bir sağ bir sol şeritten işliyorsa ve sabah sağdan giderken akşam solsa! Bir de bakmışsın ki yönler karışmış. Sonu olmayan dönülmez bir hatanın yolunda ilerliyorsan ve çare sadece cesaretli olmaktan geçiyorsa ve sen tam bir korkaksan. O zaman ne yapmak lazım? Tam ota yerde engin denizlerde boğulmak mı yoksa bir batağın içinde çırpınmak mı olur tercihin? Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 14:17:43 Soru sormak cüretinde bulunmuşsa birileri, inan her zaman için soru cevapta gizlidir. hayatta cevap bulmak kadar bayık bişey var mı deseler cevabım nasihat dinlemek olurdu şiirsel bir öfkeyi sıkmak namludan sonsuz girdabın içinde dansedercesine kaybolmaktır belkide. en zoru ise kendi soruna cevap vermektir. cesaret gerektirir herhalde! Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 16:20:14 Cesaret bazen aynaya utanmadan bakabilmek, bazende karşılıksız sevmeyi bilebilmek. Ama her zaman cesur olabilmek. Patlaya lastiği üfleyerek şişirebilmek. Sonunu görmediği çukura bir an için atlayabilmek. Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 17:54:26 Sevgi bir takım mantıklarla gidemez. Çok iyi bir insanı bir türlü sevemeyiz, istemeyenide unutamayız. Sevgide mantık olduktan sonra neye yarar. Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| göksen Üye Toplam 228 yazı | Siyah takım elbise içinde beyaz gömleğim ben nefes almanın özlemiyle kendi halimin özlemiyle bir yerden kaçarken baska bir yere tutunmak yer gök bir de anlasan soyadı değişikliği olmadan sen aynı sen ben aynı ben değiştirmek eksik olsun milyonlarca hata içinde olmasın kurşun geçirmez camlar arada... Düşlerim Gerçek Gerçeğim Yalan... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||