Selamün aleyküm arkadaşlar. Cadde üstü veya hemen ara sokaklarda atıl yarı zemin ufak tefek 8-10 m2 daireden bozma dükkanlar oluyor. Oldukça hesaplı olabiliyor geçen gün 90bine buldum bi tane örneğin.Aklıma bu gibi dükkanlardan birkaç tane satın alıp bir iş kurmak geldi. Bu tip küçük dükkanlarda ne iş yapıp şubeleşilebilir?Sizce her şubede tek elemanla bu iş yapılır mı?
Benim aklıma gelen sadece fast food tarzı aparatif bişiyler. Sürekli hazır sosisli sandviç, sucuklu tost, kaşarlı tost vs. olacak ve bunu sıcak tutabilicek bi ıslak hamburger makinesi tarzı bi buğu makinesi olmalı. Tabi fast food işini hiç bilmiyorum belki de hazırda sucuklu , kaşarlı vs. tost işi pek mantıklı olmayabilir bilemiyorum.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?